Чанахи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Чанахи зі свининою в домашніх умовах готуються дуже просто, але завжди виходять незмінно смачними і ситними. Блюдо чимось нагадує наваристий суп суп, але тільки гущі і більш насиченою за смаком.
Мій рецепт приготування чанахи зі свининою, можливо, дещо відрізняється від класичного, адже в Грузії це блюдо готують з бараниною і соусом ткемалі (принаймні, я пробувала саме такий варіант). Але і цей рецепт, як мені здається, вельми стоїть!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Квасоля консервована - 150 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити свинину в спеціях. Потім додамо до м'яса квасоля. Тепер ще трохи обсмажити все разом.
2. На сусідній сковороді обсмажуємо картоплю. Сіль - за смаком.
3. Окремо обсмажити на олії цибулю і моркву.
4. З'єднуємо потім всі інгредієнти в сотейнику, заливаємо водою, додаємо томатну пасту, подрібнений часник і спеції. Млоїмо на маленькому вогні до готовності.
5. От і все! Приємного вам апетиту!