Рецепт Чанахи зі свининою фото

Чанахи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чанахи зі свининою в домашніх умовах готуються дуже просто, але завжди виходять незмінно смачними і ситними. Блюдо чимось нагадує наваристий суп суп, але тільки гущі і більш насиченою за смаком.

Опис приготування:

Мій рецепт приготування чанахи зі свининою, можливо, дещо відрізняється від класичного, адже в Грузії це блюдо готують з бараниною і соусом ткемалі (принаймні, я пробувала саме такий варіант). Але і цей рецепт, як мені здається, вельми стоїть!

  • Свинина - 600 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Квасоля консервована - 150 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
 Чанахи зі свининою - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити свинину в спеціях. Потім додамо до м'яса квасоля. Тепер ще трохи обсмажити все разом.
 Чанахи зі свининою - фото крок 2
2. На сусідній сковороді обсмажуємо картоплю. Сіль - за смаком.
 Чанахи зі свининою - фото крок 3
3. Окремо обсмажити на олії цибулю і моркву.
 Чанахи зі свининою - фото крок 4
4. З'єднуємо потім всі інгредієнти в сотейнику, заливаємо водою, додаємо томатну пасту, подрібнений часник і спеції. Млоїмо на маленькому вогні до готовності.
 Чанахи зі свининою - фото крок 5
5. От і все! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти