Рецепт Чанахи з баранини в каструлі фото

Чанахи з баранини в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кавказська кухня - це завжди дуже ситно і насичено, наприклад, таке чудове блюдо, як чанахи. Воно готується на основі баранини і овочів, які гасяться разом в каструлі. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо чанахи з баранини в каструлі в домашніх умовах. Готується блюдо елементарно. У каструлю складаємо порізану баранину, а зверху викладаємо шарами овочі: цибуля, морква, баклажани, помідори, перець, картопля, зелень і часник. Закриваємо кришкою, ставимо на сильний вогонь і чекаємо поки овочі пустять сік, тоді зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо 2 години під кришкою. Хай щастить!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідори - 5-6 штук
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Зелень - 1 За смаком (петрушка, Braai)
  • Сіль і перець - 1 За смаком
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 1
Баранину нарізаємо кубиками і складаємо в каструлю.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 2
Півкільцями нарізаємо ріпчасту цибулю, кладемо зверху на м'ясо.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 3
Тонкими скибочками ріжемо морква, викладаємо на цибулю.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 4
Баклажани нарізаємо кубиками, кладемо в каструлю.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 5
Довільно нарізаємо помідори, помістимо іхсверху.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 6
Тепер шар порізаного довільно перцю.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 7
Картоплю нарізаємо кубиками, викладаємо зверху на перець. Між усіма верствами можна додавати трохи солі.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 8
Подрібнюємо всю зелень і часник, висипаємо на картоплю. Накриваємо каструлю кришкою, ставимо на великий вогонь. Чекаємо поки забулькало рідина, це означає, що овочі почали давати сік. Зменшуємо вогонь до мінімального і тушкуємо блюдо, близько 2-х годин.
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 9
Через 2 години готові!
чанахи з баранини в каструлі - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти