Рецепт Чанахи з баранини в горщиках фото

Чанахи з баранини в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як я роблю чанахи з баранини в горщиках в домашніх умовах. Звичайно, рецепти цієї страви можуть відрізнятися, але у мене завжди виходить смачно, тому раджу спробувати!

Опис приготування:

Звичайно ж, мій рецепт не претендує на звання класичного рецепту чанахи з баранини в горщиках, я навіть в цьому впевнена, адже це національне блюдо, а всі національні страви мають який-небудь секрет. І звичайно ж, цим самим секретним інгредієнтом діляться дуже неохоче і рідко. Тому я буду тільки рада, якщо ви поділитеся зі мною своїми способами готування оригінального блюда, а я ж пропоную поки що дізнатися, як зробити чанахи з баранини в горщиках в, так скажемо, адаптованої версії!

  • Баранина - 600 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Баклажани - 2 штуки (або один великий)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томати - 2 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Спеції - За смаком
чанахи з баранини в горщиках - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо кубиками, і поміщаємо на дно горщиків. Можна капнути трохи масла. Солимо і перчимо, як годиться.
чанахи з баранини в горщиках - фото крок 2
2. Наверх викладаємо картоплю і баклажани. Обидва інгредієнта очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками. Теж трохи солимо.
чанахи з баранини в горщиках - фото крок 3
3. Тепер викладаємо морквину соломкою і всілякі спеції. Раджу хмелі-сунелі і суміш перців.
чанахи з баранини в горщиках - фото крок 4
4. Томати обшпарюємо, знімаємо шкірку. І подрібнюємо в пюре. Викладаємо потроху в кожен горщик. Зверху - роздавлений часник. Закриваємо кришками, і відправимо в розпечену до 200 градусів духовку на півтори-дві години.
чанахи з баранини в горщиках - фото крок 5
5. Чанахи з баранини в горщиках готові! Смачного!

Схожі рецепти