Рецепт Печінкові котлети для дітей фото

Печінкові котлети для дітей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Крупи , Печінка , Цибуля , Манька
Роздільне харчування
Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви просто пожежа або тушкуйте печінку - рідко яка дитина буде її їсти. А якщо приготувати печінкові котлети, та ще й прикрасити їх - дітки із задоволенням будуть уплітати це блюдо.

Опис приготування:

Печінка однаково корисна і дорослим і дітям. І якщо дорослі через не хочу ще можуть поїсти печінку, то діток навряд чи змусиш. А ось печінкові котлетки вони їдять, і з великим задоволенням. За допомогою цього простого рецепту приготування печінкових котлет для дітей, ви зможете приготувати смачні котлети і нагодувати свого малюка.

1. Печінка добре очистити від плівок і проток. Промити і дати стекти зайвої рідини.

2. Подрібнити печінку блендером або м'ясорубкою.

3. Додати в отриману масу сіль, яйце і манку. Добре розмішати і залишити хвилин на 20-30 - нехай манка набубнявіє

4. Розігріти сковороду з невеликою кількістю масла і викладати ложкою печінковий фарш. Обсмажувати на вогні трохи більше середнього до рум'яної скоринки. В міру необхідності додавати масло.

5. Обсмажені котлети скласти в сковороду, додати трішки води і пропарити котлети під кришкою хвилин 5.

І можна подавати до столу. Дітлахи дуже люблять коли котлети оздоблені сметаною і томатним пюре. Не полінуйтеся і намалюйте забавні мордочки або ще що-небудь:)


  • Печінка - 500 грам (будь-яка)
  • Яйце - 1 штука
  • Манна крупа - 2, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
Печінка однаково корисна і дорослим і дітям. І якщо дорослі через не хочу ще можуть поїсти печінку, то діток навряд чи змусиш. А ось печінкові котлетки вони їдять, і з великим задоволенням. За допомогою цього простого рецепту приготування печінкових котлет для дітей, ви зможете приготувати смачні котлети і нагодувати свого малюка.

1. Печінка добре очистити від плівок і проток. Промити і дати стекти зайвої рідини.

2. Подрібнити печінку блендером або м'ясорубкою.

3. Додати в отриману масу сіль, яйце і манку. Добре розмішати і залишити хвилин на 20-30 - нехай манка набубнявіє

4. Розігріти сковороду з невеликою кількістю масла і викладати ложкою печінковий фарш. Обсмажувати на вогні трохи більше середнього до рум'яної скоринки. В міру необхідності додавати масло.

5. Обсмажені котлети скласти в сковороду, додати трішки води і пропарити котлети під кришкою хвилин 5.

І можна подавати до столу. Дітлахи дуже люблять коли котлети оздоблені сметаною і томатним пюре. Не полінуйтеся і намалюйте забавні мордочки або ще що-небудь:)

Схожі рецепти