Печінкові котлети з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт печінкових котлет з курячої печінки. Соковиті котлетки з овочами - відмінний варіант для обіду або вечері. Печінка курки і свіже сало прекрасно поєднуються, блюдо виходить не жирним, але ситним.
Якщо вам набридли суто м'ясні котлет або відбивні, спробуйте котлети з курячої печінки. Всім відомо, що печінка корисна для травлення, кровообігу і це незамінний продукт для людей з хворим серцем. Якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування, теж сміливо готуйте цю страву) Не лякайтеся наявності сала: для приготування печінкових котлет з курячої печінки свіже сало стане "цементуючою" складовою так би язикати.
- Куряча печінка - 0, 5 кілограма
- Свіже сало - 200 грам
- Вівсянка - 1, 5 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85044.webp)
Підготуйте інгредієнти.
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85045.webp)
Відварену вівсянку пропустіть через м'ясорубку.
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85046.webp)
Сало прокручуємо через м'ясорубку.
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85047.webp)
І цибуля теж)
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85048.webp)
Прокрутивши також печінку, додаємо в неї яйця, вівсянку, цибуля і сало.
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85049.webp)
Все добре замішуємо, додаємо гашене соду. Відправляємо в холодильник на годину.
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85050.webp)
Обсмажуємо котлети в маслі з двох сторін до готовності.
![печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotleti_iz_kurinoi_pecheni-85051.webp)
Готово! Подаємо з овочами і зеленню. Смачного)