Рецепт Печінкові котлети з курячої печінки фото

Печінкові котлети з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Рецепт печінкових котлет з курячої печінки. Соковиті котлетки з овочами - відмінний варіант для обіду або вечері. Печінка курки і свіже сало прекрасно поєднуються, блюдо виходить не жирним, але ситним.

Якщо вам набридли суто м'ясні котлет або відбивні, спробуйте котлети з курячої печінки. Всім відомо, що печінка корисна для травлення, кровообігу і це незамінний продукт для людей з хворим серцем. Якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування, теж сміливо готуйте цю страву) Не лякайтеся наявності сала: для приготування печінкових котлет з курячої печінки свіже сало стане "цементуючою" складовою так би язикати.

  • Куряча печінка - 0, 5 кілограма
  • Свіже сало - 200 грам
  • Вівсянка - 1, 5 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 2
Відварену вівсянку пропустіть через м'ясорубку.
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 3
Сало прокручуємо через м'ясорубку.
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 4
І цибуля теж)
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 5
Прокрутивши також печінку, додаємо в неї яйця, вівсянку, цибуля і сало.
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 6
Все добре замішуємо, додаємо гашене соду. Відправляємо в холодильник на годину.
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 7
Обсмажуємо котлети в маслі з двох сторін до готовності.
печінкові котлети з курячої печінки - фото крок 8
Готово! Подаємо з овочами і зеленню. Смачного)

Схожі рецепти