Печінкові котлети з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт печінкових котлет з курячої печінки. Соковиті котлетки з овочами - відмінний варіант для обіду або вечері. Печінка курки і свіже сало прекрасно поєднуються, блюдо виходить не жирним, але ситним.
Якщо вам набридли суто м'ясні котлет або відбивні, спробуйте котлети з курячої печінки. Всім відомо, що печінка корисна для травлення, кровообігу і це незамінний продукт для людей з хворим серцем. Якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування, теж сміливо готуйте цю страву) Не лякайтеся наявності сала: для приготування печінкових котлет з курячої печінки свіже сало стане "цементуючою" складовою так би язикати.
- Куряча печінка - 0, 5 кілограма
- Свіже сало - 200 грам
- Вівсянка - 1, 5 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Відварену вівсянку пропустіть через м'ясорубку.
Сало прокручуємо через м'ясорубку.
І цибуля теж)
Прокрутивши також печінку, додаємо в неї яйця, вівсянку, цибуля і сало.
Все добре замішуємо, додаємо гашене соду. Відправляємо в холодильник на годину.
Обсмажуємо котлети в маслі з двох сторін до готовності.
Готово! Подаємо з овочами і зеленню. Смачного)