Котлети з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Печінка - це дуже корисний продукт, саме тому пропоную вашій увазі котлети з курячої печінки. Ніжна структура фаршу робить це блюдо просто чудовим.
1. Рецепт приготування котлет з курячої печінки слід почати з того, що замочити печінку в молоці. Найкраще порізати її невеликими шматочками, покласти в глибоку миску і залити молоком мінімум на 30 хвилин. Таким чином можна позбавити печінку від неприємної гіркуватості.
2. За цей час можна підготувати інші інгредієнти. Морква очистити і натерти на дрібній тертці.
3. Цибулю почистити і порізати на невеликі шматочки.
4. Дістати печінку з молока і дати їй добре стекти. Для цього можна використовувати друшляк.
5. Через м'ясорубку пропустити печінку і цибулю.
6. У фарш додати яйця і моркву.
7. Посолити і поперчити за смаком.
8. Потім потроху додавати борошно, ретельно перемішуючи масу. Консистенція повинна нагадувати сметану. Коли фарш почне загусати, залишити його хвилин на 10-15. За цей час борошно вбере зайву рідину і можна буде оцінити консистенцію фаршу. Якщо знадобиться, додати ще борошна.
9. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти.
10. Столовою ложкою накладати котлетки на сковороду і смажити з двох сторін до апетитної золотистої скоринки.
В цей простий рецепт котлет з курячої печінки можна додати ще 1 kartofelinu, але і без неї котлети виходять досить соковитими.
Готові котлети можна покласти на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир. Подавати краще гарячими, але і холодні вони дуже смачні.
- Куряча печінка - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 8-10 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
2. За цей час можна підготувати інші інгредієнти. Морква очистити і натерти на дрібній тертці.
3. Цибулю почистити і порізати на невеликі шматочки.
4. Дістати печінку з молока і дати їй добре стекти. Для цього можна використовувати друшляк.
5. Через м'ясорубку пропустити печінку і цибулю.
6. У фарш додати яйця і моркву.
7. Посолити і поперчити за смаком.
8. Потім потроху додавати борошно, ретельно перемішуючи масу. Консистенція повинна нагадувати сметану. Коли фарш почне загусати, залишити його хвилин на 10-15. За цей час борошно вбере зайву рідину і можна буде оцінити консистенцію фаршу. Якщо знадобиться, додати ще борошна.
9. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти.
10. Столовою ложкою накладати котлетки на сковороду і смажити з двох сторін до апетитної золотистої скоринки.
В цей простий рецепт котлет з курячої печінки можна додати ще 1 kartofelinu, але і без неї котлети виходять досить соковитими.
Готові котлети можна покласти на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир. Подавати краще гарячими, але і холодні вони дуже смачні.