Бефстроганов з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Befstroganov - дуже популярна страва російської кухні, яке вже давно всім знайоме і любимо. В даному рецепті блюдо готується з курячої печінки, тушкованою з цибулею і зеленню в сметані. Спробуйте!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування бефстроганова з курячої печінки. Блюдо готується досить швидко, виходить дуже смачно і апетитно. Ідеальним гарніром до бефстроганова є рис або гречка. Не зайвими будуть свіжі овочі або легкий салатик. Хай щастить!
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
На рослинному маслі обсмажуємо промиту і порізану курячу печінку. roza_ker 3-4 хвилини, помішуючи.
Нарізаємо цибулю кільцями і додаємо до печінки. Солимо до смаку. Смажимо ще 3 хвилини.
Кладемо подрібнену зелень і готуємо під кришкою 2 хвилини.
Додаємо сметану, вливаємо півсклянки води. Перемішуємо і тушкуємо без кришки 5-6 хвилин.
Коли рідина випарується - блюдо готово! Смачного!