Рецепт Бефстроганов з курячої печінки фото

Бефстроганов з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

Befstroganov - дуже популярна страва російської кухні, яке вже давно всім знайоме і любимо. В даному рецепті блюдо готується з курячої печінки, тушкованою з цибулею і зеленню в сметані. Спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування бефстроганова з курячої печінки. Блюдо готується досить швидко, виходить дуже смачно і апетитно. Ідеальним гарніром до бефстроганова є рис або гречка. Не зайвими будуть свіжі овочі або легкий салатик. Хай щастить!

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
  • Крем - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
бефстроганов з курячої печінки - фото крок 1
На рослинному маслі обсмажуємо промиту і порізану курячу печінку. roza_ker 3-4 хвилини, помішуючи.
бефстроганов з курячої печінки - фото крок 2
Нарізаємо цибулю кільцями і додаємо до печінки. Солимо до смаку. Смажимо ще 3 хвилини.
бефстроганов з курячої печінки - фото крок 3
Кладемо подрібнену зелень і готуємо під кришкою 2 хвилини.
бефстроганов з курячої печінки - фото крок 4
Додаємо сметану, вливаємо півсклянки води. Перемішуємо і тушкуємо без кришки 5-6 хвилин.
бефстроганов з курячої печінки - фото крок 5
Коли рідина випарується - блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти