Бефстроганов з печінки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
За допомогою мультиварки можна приготувати таке чудове блюдо, як бефстроганов. Він готується з яловичої печінки, тушкованою з цибулею і помідорами в сметанному соусі. Підходить на обід або вечерю.
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування бефстроганова з печінки в мультиварці. Печінка обсмажується з цибулею і помідорами, потім додається сметана і все гаситься приблизно 1 час. Гарнір до страви вибирайте на свій розсуд. Гарного вам дня!
- Яловича печінка - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Печінка промийте і очистіть від плівок, потім порізати тонкими брусочками. Лук подрібніть. У чаші мультиварки обсмажуємо цибулю з печінкою. Режим - "Випічка" з 15 хвилин.
Додайте борошно, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
Поріжте кубиками помідор, додайте до печінки і смажте ще 3-4 хвилини.
Тепер вливаємо теплу кип'ячену воду, додаємо сметану, солимо і перчимо. Перемішуємо і готуємо в режимі"Гасіння" 1 час.
Для 5 хвилин до кінця програми додайте подрібнену зелень і лавровий лист.
Смачного!