Бефстроганов з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно бефстроганов готують з яловичого м'яса, але давайте зробимо виключення з правил і приготуємо страву, використавши ніжне філе індички. Замість сметани можна використовувати легкий йогурт.
Перед вами - простий рецепт приготування бефстроганова з індички в мультиварці. За великим рахунком блюдо можна приготувати і на сковороді, але якщо під рукою є мультиварка, чому б не скористатися цим дивом техніки? Готову страву чудово поєднується з картопляним гарніром. Хай щастить!
- Індичка філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста білий - 1 штука
- Йогурт натуральний - 300 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - За смаком
Підготуйте всі необхідні продукти.
Індичку наріжте середніми шматочками.
Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями.
У чашу мультиварки вливаємо трішечки масла, викладаємо цибулю, а зверху - індичку. Готуємо 10 хвилин в режимі "жарка" 150 градусів.
Додаємо йогурт, томатну пасту, перець і сіль. Перемішуємо.
Готуємо ще 20 хвилин, іноді помішуючи.
Для 10 хвилин до кінця засипаємо борошно і ретельно все перемішуємо. Готуємо з відкритою кришкою.
Смачного!