Бефстроганов з індички
(покроковий рецепт з фото)
Філе індички не закінчується на приготуванні відбивних, оскільки бефстроганов з індички в домашніх умовах - це ніжне і неймовірно смачна страва. З соусом дане м'ясо приголомшливе!
Смачна страва з індички можна приготувати менш, чим за 2 годину. Це м'ясо дієтичне і неймовірно смачне, а в соусі воно виходить дуже ніжним. Спробуйте приготувати індичку саме за цим рецептом. На гарнір можете приготувати картопляне пюре або овочі.
- Індичка - 700 грам
- Вершки - 500 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Приправи - За смаком
- Помідори - 3 штуки (для прикраси)
- Зелень петрушки - 15 грам
- Рослинна олія - 40 грам
1. Якщо ви любите індичку і хочете поекспериментувати, то приготуйте бефстроганов з індички в домашніх умовах. Ця страва підійде в якості варіанту для тихого сімейного вечора і навіть для частування гостей. Отже, беремо філе і нарізаємо його соломкою.
2. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до утворення рум'яної скоринки. Солимо і перчимо до смаку.
3. Заливаємо м'ясо вершками. Ще в якості соусу можна використовувати сметану. Вершки краще брати жирності близько 40%. tusim навколо 30 хвилин на слабкому вогні.
4. Краще накрити кришкою. Після приготування дайте м'ясу постояти близько 10 хвилин і притрусіть його зеленню петрушки.
5. Подавати м'ясо краще всього з гарніром або овочами. Помідори і відварну картоплю в будь-якому вигляді підійдуть найкращим чином.