Паста з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Я просто обожнюю соковиті помідори, тому я готова додавати їх практично в будь-яку страву. Ось мій рецепт, як приготувати пасту з помідорами та базиліком. Це суперароматние макарони для вегетаріанців.
Я розповім класичний варіант приготування пасти з томатами. Але для ще більш прекрасного аромату я іноді додаю в блюдо подрібнене листя кінзи або петрушки. Якщо раптом у вас не виявилося свіжого базиліку, то візьміть сушений, але тоді обов'язково використовуйте свіжу петрушку або кинзу.
- Спагеті - 500 грам
- Помідори черрі - 200 грам
- Консервовані помідори - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лук червоний - 1 штука (невелика цибулина)
- Часник - 2 зубчики
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Листя базиліка - 2 Ст. Ложки (подрібнені)
1
Закип'ятіть воду і відваріть в ній спагетті по інструкції на упаковці.
2
Поки варяться макарони, приготуємо соус. Для цього в сковороді розігріваємо олію, подрібнюємо цибулю і часник і обсмажуємо овочі до золотистого кольору.
3
Помідори черрі розрізати на половинки і відправте в сковороду, додавши також консервовані томати і цукор. Протушкувати все пару хвилин.
4
У сковороду додайте сіль і перець за смаком. Зі спагеті злийте воду і відправте їх в сковороду. Перемішайте з соусом, додайте подрібнений базилік, тушкуйте хвилини 2 і подавайте до столу.