Рецепт Паста з помідорами фото

Паста з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Зелень, Макарони, Помідор, Базилік
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Я просто обожнюю соковиті помідори, тому я готова додавати їх практично в будь-яку страву. Ось мій рецепт, як приготувати пасту з помідорами та базиліком. Це суперароматние макарони для вегетаріанців.

Я розповім класичний варіант приготування пасти з томатами. Але для ще більш прекрасного аромату я іноді додаю в блюдо подрібнене листя кінзи або петрушки. Якщо раптом у вас не виявилося свіжого базиліку, то візьміть сушений, але тоді обов'язково використовуйте свіжу петрушку або кинзу.

  • Спагеті - 500 грам
  • Помідори черрі - 200 грам
  • Консервовані помідори - 200 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лук червоний - 1 штука (невелика цибулина)
  • Часник - 2 зубчики
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Листя базиліка - 2 Ст. Ложки (подрібнені)
1
Закип'ятіть воду і відваріть в ній спагетті по інструкції на упаковці.
2
Поки варяться макарони, приготуємо соус. Для цього в сковороді розігріваємо олію, подрібнюємо цибулю і часник і обсмажуємо овочі до золотистого кольору.
3
Помідори черрі розрізати на половинки і відправте в сковороду, додавши також консервовані томати і цукор. Протушкувати все пару хвилин.
4
У сковороду додайте сіль і перець за смаком. Зі спагеті злийте воду і відправте їх в сковороду. Перемішайте з соусом, додайте подрібнений базилік, тушкуйте хвилини 2 і подавайте до столу.

Схожі рецепти