Паста з фаршем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні макарони з овочами і соковитим фаршем. Для сімейного обіду - це прекрасний вибір. Ділюся з вами рецептом пасти з фаршем і помідорами.
Для приготування пасти з фаршем і помідорами беремо фарш наполовину свинячий і яловичий. Готується наша паста просто. Паралельно з приготуванням фарш і овочів, варимо спагетті. Обов'язково використовуйте по-більше спецій: суміш перців, koriandra, лавровий лист. Подавати готову страву потрібно з вином, бажано червоним, а також салатом з овочів. Дивимося рецепт.
- Спагеті - 400 грам
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Фарш спочатку викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
Обов'язково помішуйте, щоб грудочок не було.
А поки ріжемо овочі. Цибулю дрібно кубиками, морква на тертці трьом, перець соломкою, а помідори потрібно обшпарити, зняти шкірку і теж кубиками порізати.
Додаємо цибулю і моркву в фарш.
Обсмажуємо на сильному вогні хвилин 10.
Потім вогонь зменшуємо і додаємо решту овочів. А також часник подрібнений або видавлений.
Додаємо томатну пасту і спеції, тушкуємо хвилин 15 при закритій кришці.
Тим часом, думаю, ви здогадалися поставити варити макарони. Зливаємо воду з готових спагетті.
Можна просто подавати готову пасту з фаршем і помідорами виклавши зверху фарш на макарони, але я люблю все перемішати.
От і все. Смачного!
От і все. Смачного!