Рецепт Паста з фаршем і грибами фото

Паста з фаршем і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Такий варіант приготування пасти, як мені здається, один з кращих, адже в цій страві немає нічого зайвого. З соковитими грибами і фаршем в ніжному соусі з молока, паста виходить неймовірно смачна.

Опис приготування:

Моя сім'я дуже любить, коли я роблю до вечері таку пасту з фаршем і грибами в домашніх умовах, тоді їх тарілки порожніють за лічені секунди. Мені теж подобається цей рецепт, тому що він дуже простий і легкий, і хоча в Італії пасту, можливо, готують зовсім по-іншому, але моє блюдо від цього не стає менш смачним. Також в цьому простому рецепті пасти з фаршем і грибами радує те, що саму пасту тут не потрібно відварювати окремо, адже вона буде готуватися разом з соусом, що заощадить наш час.

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Макаронні вироби - 150 грам
  • Гриби - 150 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Крем - 150 грам
  • Кубик бульйонний яловичий - 1, 5 штуки
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка (розвести в невеликій кількості води)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
паста з фаршем і грибами - фото крок 1
Ставимо на вогонь сковороду, наливаємо в неї трохи рослинного масла і розігріваємо його. В масло викладаємо нарізані пластинками гриби, обсмажуємо їх до золотистого кольору і перекладаємо на тарілку.
паста з фаршем і грибами - фото крок 2
Після грибів викладаємо на сковороду фарш, його ми також обсмажуємо, поки він не стане приємного золотистого кольору.
паста з фаршем і грибами - фото крок 3
Далі перекладаємо гриби і фарш в каструлю, заливаємо все молоком, додаємо воду, бульйонні кубики, сіль, паприку і перець за смаком. Перемішуємо всі інгредієнти і ставимо каструлю на вогонь, коли рідина закипить, викладаємо в неї пасту (прямо в сирому вигляді), тушкуємо все на повільному вогні. Коли паста буде майже готова, потрібно додати в соус сметану і розведений у невеликій кількості води крохмаль, продовжуємо готувати страву, поки соус не стане досить густим.
паста з фаршем і грибами - фото крок 4
Даємо пасті ще хвилин 5 постояти під кришкою і розкладаємо готову страву по порційних тарілках. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти