Паста з фаршем і томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і безпрограшний варіант для вечері! дивіться, як приготувати пасту з фаршем і томатною пастою швидко і смачно! Виходить смачне і просте гаряче блюдо для всієї родини.
Для початку потрібно обсмажити фарш з цибулею, додати томатну пасту і тушкувати до готовності. Подавайте порційно пасту з фаршем і томатом. Хай щастить!
- Макаронні вироби - 300 грам
- Фарш свинячо-яловичий - 400 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Орегано - За смаком
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти. Поставте воду для пасти закипати, приправити сіллю. Цибулю очистіть від лушпиння.
Поріжте цибулю дрібно кубиками. Чим більше цибулі, тим смачніше вийде. Я поклала дві невеликі цибулинки.
Надішліть цибулю на сковороду, обсмажте його з рослинним маслом до напівготовності.
Додайте фарш до цибулі. Ложкою розбивайте великі грудочки, перемішуйте періодично і смажте до готовності фаршу. Сіль і орегано додайте за смаком.
Пасту відварити, як сказано в інструкції на упаковці. Я варила так, 2 хвилини при кипінні середньому, а потім вимкнула вогонь і дала настоятися хвилин 5-7. Але не для будь-якої пасти підходить такий спосіб варіння.
Додайте до фаршу з цибулею томатну пасту, перемішайте і протушкувати пару хвилин. Готово!
Розкладіть готову пасту по тарілочках.
Зверху щедро розподіліть смажений фарш з томатом. Посипте зеленню або цибулею зеленим, подайте до столу. Смачного!