Рецепт Паста з фаршем і томатною пастою фото

Паста з фаршем і томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби , Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Смачний і безпрограшний варіант для вечері! дивіться, як приготувати пасту з фаршем і томатною пастою швидко і смачно! Виходить смачне і просте гаряче блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

Для початку потрібно обсмажити фарш з цибулею, додати томатну пасту і тушкувати до готовності. Подавайте порційно пасту з фаршем і томатом. Хай щастить!

  • Макаронні вироби - 300 грам
  • Фарш свинячо-яловичий - 400 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Поставте воду для пасти закипати, приправити сіллю. Цибулю очистіть від лушпиння.
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 2
Поріжте цибулю дрібно кубиками. Чим більше цибулі, тим смачніше вийде. Я поклала дві невеликі цибулинки.
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 3
Надішліть цибулю на сковороду, обсмажте його з рослинним маслом до напівготовності.
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 4
Додайте фарш до цибулі. Ложкою розбивайте великі грудочки, перемішуйте періодично і смажте до готовності фаршу. Сіль і орегано додайте за смаком.
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 5
Пасту відварити, як сказано в інструкції на упаковці. Я варила так, 2 хвилини при кипінні середньому, а потім вимкнула вогонь і дала настоятися хвилин 5-7. Але не для будь-якої пасти підходить такий спосіб варіння.
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 6
Додайте до фаршу з цибулею томатну пасту, перемішайте і протушкувати пару хвилин. Готово!
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 7
Розкладіть готову пасту по тарілочках.
паста з фаршем і томатною пастою - фото крок 8
Зверху щедро розподіліть смажений фарш з томатом. Посипте зеленню або цибулею зеленим, подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти