Аджика з кабачків з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки - гарне поле для фантазії. Вони мають досить нейтральним смаком, тому з них можна готувати багато різних страв. Основний смак будуть створювати комбінації інших овочів.
Серед безлічі страв на основі кабачка хочу виділити гострий соус - аджику. Аджика - це абхазьке блюдо, яке припало до смаку багатьом співвітчизникам. І у нас в країні почали готувати цей соус за своїми новими рецептами, відрізняється від оригіналу. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати аджику з кабачків з томатною пастою. Основою соусу є кабачок з додаванням часнику, гострого перцю і спецій. Якщо ви любите менш гостру аджику, просто зменшіть кількість пекучих інгредієнтів. Кабачкова аджика стане прекрасним доповненням до багатьох стравами, додасть їм пікантності. Доступність інгредієнтів дозволить приготувати її кожної господині, а смак приємно здивує навіть найвибагливіших гурманів.
- Кабачки - 1 кілограм
- Томатна паста - 200 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 100 грам
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Часник - 7-8 зубчиків
- Перець гіркий - 0, 5 штуки
- Олія соняшникова - 150 мілілітрів