Лечо з морквою і перцем

Рецепт Лечо з морквою і перцем фото

Хочу запропонувати приготувати лечо з морквою і перцем. Це дуже легке у виконанні блюдо можна подати охолодженим до вечері або закатати в баночки і зберігати всю зиму до потрібного моменту. Приступимо! Щоб лечо вийшло соковитим і смачним, беріть товстостінні перчики. Особливо смачно получаетсяблюдо з болгарським перцем або ратундой. Цей рецепт ід...

Читати далі

Лечо без оцту і масла на зиму

Рецепт Лечо без оцту і масла на зиму фото

Якщо ви шукайте заготовку солодкого перцю з максимальною користю і натуральним смаком, тоді це лечо без оцту і масла на зиму обов'язково варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний перчик! Гасити перець можна зі свіжими помідорами, попередньо пропущеними через м'ясорубку, готовим томатним соком або аджикою, щоб вийшла пікантна, ostrovataya сніда...

Читати далі

❤️ Лечо❤️ - це традиційна страва балканської кухні, яка поширена також в Угорщині, Румунії, Сербії та Чорногорії. Це смачний і корисний різновид рагу, що складається з перців, помідорів, цибулі та інших овочів.

Лечо відрізняється своєю багатошаровістю і глибоким, насиченим смаком. Зазвичай воно готується на сковороді або у глиняній горщиці в духовці. Це дуже смачна страва, яку можна подати як головну страву, або як гарнір до м'яса чи риби.

Лечо було створено, щоб використати переобили овочів, що збирають урожай влітку. Основні складові цієї страви - це різні види перців, зелена цибуля, помідори, часник та приправи. Кожен регіон має свій власний рецепт, який може відрізнятися за використанням інгредієнтів і технології приготування.

❤️ Лечо❤️  - це дуже корисна страва, що містить велику кількість вітамінів і мінералів, таких як вітамін С, калій, бета-каротин та інші. Вона також багата на антиоксиданти, які допомагають боротися зі стресом та запаленнями в організмі.

Лечо - це справжній скарб для тих, хто хоче зберегти своє здоров'я та отримати задоволення від смачної їжі. Ця страва стане чудовим вибором для сімейного обіду або дружньої вечері з друзями. Спробуйте приготувати лечо за різними рецептами та відкрийте для себе новий світ балканської кухні.

Крім того, лечо - це страва, яка добре поєднується з різними інгредієнтами, такими як:

✔️ рис,

✔️ паста,

✔️ картопля,

✔️ м'ясо та риба.

Вона може бути приготована великою кількістю способів - від класичного рецепту до більш сучасних варіантів з додаванням екзотичних інгредієнтів.

Щоб приготувати смачне і ароматне лечо, вам знадобляться свіжі овочі, приправи та сковорода або глиняний горщик. Овочі рекомендується нарізати на невеликі кубики або смужки, щоб вони рівномірно проготовились.

Для приготування лечо слід розігріти олію в сковороді, а потім додати цибулю та часник, і посмажити їх до золотистого кольору. Потім слід додати нарізані перці та помідори, додати приправи, і готувати на середньому вогні, помішуючи час від часу, поки овочі не стануть м'якими і соковитими.

Якщо ви шукаєте страву, яка була б смачною та корисною, то ❤️ лечо❤️- це те, що вам потрібно. Спробуйте різні рецепти та відкрийте для себе нові смаки і аромати. Лечо можна подавати як окрему страву або як гарнір до м'яса, риби чи птиці. Приготуйте лечо для своєї родини або друзів і насолоджуйтеся відмінним смаком традиційної балканської кухні!❤️ ❤️ ❤️ 

Лечо з кабачків на зиму

Рецепт Лечо з кабачків на зиму фото

Приготуйте прекрасну закуску на зиму з кабачків. Холодними вечорами баночка цього чудесного страви, як не можна до речі, доведеться до вашого столу. Класичний рецепт приготування лечо з кабачків на зиму. Нічого складного, повірте. Рекомендую заздалегідь заготовити і стерилізувати баночки для лечо. Виходячи з даних в рецепті інгредієнтів виходить ...

Читати далі

Лечо без масла на зиму

Рецепт Лечо без масла на зиму фото

Лечо - відмінна закуска на зиму, представляє собою шматочки солодкого, болгарського перцю в томатному соусі. Як правило, в його склад входить рослинна олія. Але в даному рецепті його немає. Приготувати лечо без масла дуже просто. Варіть перець в соусі до м'якості, потрібної вам, але не менше 15 хвилин. Соус корегуйте на свій смак і обов'язково пр...

Читати далі

Кабачкове рагу на зиму

Рецепт Кабачкове рагу на зиму фото

Кабачкове рагу на зиму навчила мене готувати ще бабуся. Робили ми його в самому кінці літа, коли все навколо було заставлено кошиками з новим урожаєм. А як приємно взимку відкрити ароматну баночку! Кабачкове рагу на зиму раджу робити відразу великими партіями і бажано з помічниками. Вам доведеться почистити і порізати цілу гору овочів і крім того...

Читати далі

Лечо з огірків на зиму

Рецепт Лечо з огірків на зиму фото

Якщо ви любите лечо так само, як я, пропоную вам рецепт приготування лечо з огірків на зиму. Щоб приготувати лечо з огірків на зиму, вам знадобиться мультиварка і банки для зберігання. Нарізаємо овочі, готовим томатний соус, в якому вони будуть маринуватися - і майже. Перець болгарський -  1, 5 кілограмаЧасник -  25 грамГострий перець -  За смако...

Читати далі

Рецепт лечо на зиму з томатною пастою

Рецепт Рецепт лечо на зиму з томатною пастою фото

Яку заготовку приготувати на зиму? Лечо з томатною пастою - відмінний вибір. Рецепт вам сподобається, ви будете готувати за цим рецептом не один рік. Блюдо підходить до м'ясних і овочевих гарячих. Хочу з вами поділитися дуже хорошим рецептом. Сьогодні я вам покажу рецепт лечо на зиму з томатною пастою. Лечо - дуже популярна заготовка на зиму. Але...

Читати далі

Лечо без помідор

Рецепт Лечо без помідор фото

Існує безліч рецептів приготування лечо. Сьогодні розповім вам, як можна приготувати лечо без помідор. Лечо без помідор - це відмінний варіант, коли приготувати улюблену закуску хочеться, а урожай помідорів зовсім не задався. Перчик виходить дуже смачний, нітрохи не гірше традиційного варіанту! Чудово підійде як гарнір для м'ясних страв, як салат...

Читати далі

Лечо по-домашньому

Рецепт Лечо по-домашньому фото

Хочу поділитися з вами простим, ситним і швидким рецептом приготування лечо по-домашньому. Це - гаряча страва, яке подають свіжоприготовленим, НЕ закочуючи в банки. Рекомендую! Лечо по-домашньому ви приготуєте за дві секунди! Отже, приступимо. Рецепт лечо по-домашньому:1. Промийте і очистіть перець, помідори (не забудьте очистити від шкірки! ) і ...

Читати далі

Лечо без оцту

Рецепт Лечо без оцту фото

Ділюся рецептом, як приготувати лечо без оцту. Для тих, хто з якихось причин важко переносить страви з оцтом - відмінний вихід! У цьому рецепті не використовується оцет і рослинне масло, тому, рекомендую зберігати баночки в темному прохолодному місці або з'їдати відразу ж. За бажанням в лечо можна додати ріпчасту цибулю. Ідеальна закуска до відва...

Читати далі

Лечо з квасолею на зиму

Рецепт Лечо з квасолею на зиму фото

Дійсно пікантна закуска, яка вміє зігрівати душу холодними зиязиками вечорами. Це все - лечо з квасолею на зиму. Велика кількість овочів забезпечить вам вітамінну захист, обов'язково приготуйте! Це класичний рецепт приготування лечо з квасолею на зиму. Усе, що вам буде потрібно: квасоля, помідори, перець солодкий і гострий, цукор, сіль, масло рос...

Читати далі

Лечо з перців без помідорів

Рецепт Лечо з перців без помідорів фото

Приготуємо сьогодні лечо з перців без помідорів - смачно, запашний, яскраво і швидко! Заготівля підійде до будь-яких гарнірів - обожнювання, м'яса або птиці. Лечо з перців без помідорів готуємо з томата, бажаного домашнього, або ж томатної пасти, розведеної водою. Лечо вийде смачним, ароматним, з ніжною шовковистою структурою.Солодкий перець -  5...

Читати далі

Лечо з кабачків і перців з томатною пастою

Рецепт Лечо з кабачків і перців з томатною пастою фото

Лечо з кабачків і перців в густому, кисло-солодкому томатному соусі, оцінять всі гурмани. Ця ароматна, смачна закуска підійде до м'яса, рибі, птиці, відварного гарячого картоплі. Одне з основних умов приготування будь-якого лечо - густий томатний соус. Звичайно, його можна зробити зі свіжих помідорів. Тільки сік доведеться дуже довго уварювати до...

Читати далі

Лечо з буряка

Рецепт Лечо з буряка фото

Смачне лечо з буряка сподобається всім любителям овочевих заготовок. Взимку ви зможете урізноманітнити повсякденне меню і доповнити їм навіть святковий стіл. Даний рецепт лечо не тільки простий, але і смачний. Лечо з буряка можна подавати до столу в самостійному вигляді або ж використовувати як заправку до борщу. Взимку така заготовка виручить ва...

Читати далі

Закуска закарпатська

Рецепт Закуска закарпатська фото

Закарпатська закуска з'явилася на основі традиційних угорських і західно-українських рецептів. На смак вона нагадує лечо. У міру гостра, насичена. Смачно як гарнір, в поєднанні з гречкою або просто для бутербродів. Беріть на замітку рецепт! Докладніше, як приготувати закуску закарпатську, я розповім нижче. Пропорції овочів можете змінювати за сма...

Читати далі