Лечо - рецепти від домашніх кухарів

Балтійське лечо

Балтійське лечо

лечо — смачна і корисна заготівля. Сьогоднішній рецепт буде незвичайним. Балтійське лечо — це салат з додаванням кабачків. Вийде дуже смачно! опис приготування: лечо — ароматна заготовка на зиму. Пропоную незвичайний рецепт балтійського лечо. Ароматний і смачний салат займе центральне місце на...

читати далі
Домашнє лечо

Домашнє лечо

В один ряд з консервованими помідорами, огірками, томатними соусами і аджикою можна сміливо поставити домашнє лечо. Розповім рецепт смачної зимової заготовки — лечо. опис приготування: Мінімум консервантів і ароматизаторів, тільки натуральні продукти - ось секрет смачної домашньої заготовки! М...

читати далі
Кабачкове лечо

Кабачкове лечо

Улюблені всіма кабачки швидко і охоче дозрівають на дачі, тільки встигай збирати. Я з них зазвичай готую кабачкове лечо, яке заходить в банки і потім, взимку, дістаю під оплески домашніх. опис приготування: Як приготувати кабачкове лечо? Дотримуйтесь наступної покрокової інструкції: 1. кабачки...

читати далі
Лечо «Lip Бенсон»

Лечо «Lip Бенсон»

лечо — це зимова заготівля, яку можна приготувати абсолютно по-різному. Однак основні компоненти завжди залишаються — перець, помідори і цибулю. Пропоную приготувати лечо "; Анкл Бенс" з кабачками. опис приготування: Коли готувала цей салат вперше, то зробила всього пару баночок. Тепер щороку ...

читати далі
Лечо без перцю на зиму

Лечо без перцю на зиму

Якщо ви не дуже любите болгарський перець, а без лечо не уявляєте зиму, то приготуйте лечо без перцю. Такий варіант закуски не менше смачний, соковитий і апетитний, але з іншими овочами в складі. опис приготування: Соковите лечо без перцю можна подати з будь-яким гарніром: кашею, макаронами, к...

читати далі
Лечо без оцту і масла на зиму

Лечо без оцту і масла на зиму

Якщо ви шукайте заготовку солодкого перцю з максимальною користю і натуральним смаком, тоді це лечо без оцту і масла на зиму обов'язково варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний перчик! опис приготування: Гасити перець можна зі свіжими помідорами, попередньо пропущеними через м'ясорубку, г...

читати далі
Лечо з болгарського перцю на зиму «Пальчики оближеш»

Лечо з болгарського перцю на зиму «Пальчики оближеш»

Ми звикли, що лечо - це закуска з помідорів і болгарського перцю, але виявляється, що це гарнір і складається не тільки з цих двох овочів, але і з лука, моркви і навіть іноді з баклажанів. опис приготування: Лечо прийшло до нас з Угорщини, де воно по праву вважається національним блюдом і готу...

читати далі
Лечо з кабачків і перців з томатною пастою

Лечо з кабачків і перців з томатною пастою

Лечо з кабачків і перців в густому, кисло-солодкому томатному соусі, оцінять всі гурмани. ця ароматна, смачна закуска підійде до м'яса, рибі, птиці, відварного гарячого картоплі. опис приготування: Одне з основних умов приготування будь-якого лечо — густий томатний соус. звичайно, його можна з...

читати далі
Лечо з перцю і цибулі

Лечо з перцю і цибулі

Пропоную рецепт непростого, але смачного лечо з перцю і цибулі. Готується це блюдо нестандартно, але виходить не гірше, ніж класичне. пробуємо? Розповідаю, як приготувати лечо з перцю і цибулі! опис приготування: Лечо з перцю і цибулі, приготоване з даного рецептом, можна подавати до столу різ...

читати далі
Лечо «улюблений крупнячок»

Лечо «улюблений крупнячок»

В городах достигають помідори та перці, а на кухні кипить робота по їх переробці. Сьогодні я хочу запропонувати Вам рецепт нашого улюбленого лечо. Пригощайтеся! опис приготування: Ми звикли, що зазвичай в лечо помідори перекручують або взагалі роблять на основі томатної пасти, перетворюючи її ...

читати далі
Лечо по-домашньому

Лечо по-домашньому

Хочу поділитися з вами простим, ситним і швидким рецептом приготування лечо по-домашньому. це — гаряча страва, яке подають свіжоприготовленим, НЕ закочуючи в банки. рекомендую! опис приготування: Лечо по-домашньому ви приготуєте за дві секунди! Отже, приступимо. Рецепт лечо по-домашньому: 1. П...

читати далі
Лечо з часником

Лечо з часником

Лечо з червоного перцю в томаті, з часником і запашним перцем. Угорське лечо готують в більшості країн Європи, подають як овочевого гарніру і заготовляють на зиму. опис приготування: Лечо приготоване за цим рецептом смачне і дуже ароматне, завдяки часнику і запашного перцю. але, найважливіше д...

читати далі
Лечо з квасолею на зиму

Лечо з квасолею на зиму

Дійсно пікантна закуска, яка вміє зігрівати душу холодними зимовими вечорами. Це все — лечо з квасолею на зиму. Велика кількість овочів забезпечить вам вітамінну захист, обов'язково приготуйте! опис приготування: Це класичний рецепт приготування лечо з квасолею на зиму. Усе, що вам буде потріб...

читати далі
Лечо з цибулею на зиму

Лечо з цибулею на зиму

У нашій родині лечо користується величезною популярністю. Я завжди намагаюся заготовити смачне лечо з цибулею заздалегідь і побільше. Ділюся з вами своїм варіантом приготування чудового угорського лечо. опис приготування: Уявляю практично класичний рецепт приготування лечо з цибулею на зиму. І...

читати далі
Лечо з томатним соком на зиму

Лечо з томатним соком на зиму

Угорську страву популярно і любимо в багатьох країнах. рецептів безліч. Лечо можна подати як гарнір, заготовити на зиму або ж готувати разом з м'ясом або птахом. опис приготування: Кілька варіантів лечо можна приготувати на зиму. Пропоную рецепт з томатним соком. Перець в томаті чудово зберіга...

читати далі
Лечо з стручкової квасолею

Лечо з стручкової квасолею

Лечо - одна з найпопулярніших заготовок на основі солодкого перцю. Сьогодні будемо готувати варіант зі стручкової квасолею. Вона додає ситності страви, і виходить дуже смачно! опис приготування: Докладніше, як приготувати лечо з стручкової квасолею, я розповім нижче. За бажанням в лечо можна д...

читати далі
Лечо «Тещин язик»

Лечо «Тещин язик»

Ділюся рецептом лечо "; Тещин язик ";. Це овочева закуска на основі кабачків. соковита, ароматна, ostrenьkaя. Одна з переваг рецепта - простота приготування. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати лечо "; Тещин язик ";. Якщо використовуєте зрілі кабачки, то попередньо в...

читати далі
Гостре лечо

Гостре лечо

Для любителів пекучих смаків ділюся рецептом, як приготувати гостре лечо з перцем чилі і часником. Ця пікантна заготівля особливо порадує вас в холодну пору року! Беріть мій рецепт на замітку! опис приготування: Перець чилі можна використовувати будь-який, червоний - для тих, хто любить гострі...

читати далі
Угорське лечо «Глобус»

Угорське лечо «Глобус»

Смачне лечо з Угорщини, яке раніше продавалося в банках на полицях магазинів, ви можете створити і в домашніх умовах з підручних продуктів. Заготівля вийде такий же ароматної і смачної! опис приготування: Набір інгредієнтів вказано на три 0,5 л ємності. Відому в усьому світі заготовку зовсім н...

читати далі
Закуска закарпатська

Закуска закарпатська

Закарпатська закуска з'явилася на основі традиційних угорських і західно-українських рецептів. На смак вона нагадує лечо. У міру гостра, насичена. Смачно як гарнір, в поєднанні з гречкою або просто для бутербродів. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Докладніше, як приготувати закуску...

читати далі