Лечо з томатним соком
(покроковий рецепт з фото)
Любіть лечо, але страшенно не хочеться крутити помідори через м'ясорубку? Пропоную замінити їх готовим томатним соком. Готується така закуска набагато швидше, а виходить нітрохи не гірше!
Для того, щоб приготувати лечо з томатним соком, необхідно відібрати більш м'ясисті перці. Нарізка може бути від кілець, до соломки або широких брусків, пелюсток. Рецепт дуже простий, але спробувавши хоч один раз, ви закохаєтесь в нього назавжди! Беріть на замітку!
- Болгарський перець - 1, 5 кілограма
- Томатний сік - 1 літр
- Оцет 9% - 100 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
Підготуйте всі інгредієнти.
Перці помийте, видаліть насіння і розріжте на 4 частини.
Часник подрібніть ножем.
У каструлю або казанок налийте томатний сік, додайте цукор, сіль, оцет і помішуючи доведіть до кипіння.
Потім додайте перці і подрібнений часник.
Варіть 15-20 хвилин, поки перець не стане м'яким, але ще не втратить своєї форми.
Розкладіть гаряче лечо по стерилізованих банках і закрутіть стерильними кришками. Із вказаної кількості виходить приблизно дві літрові банки. Остудивши, перенесіть готове лечо з томатним соком в комору або льох.
Вдалих вам заготовок!