Казахська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ак-суп

Ак-суп

У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорійним. Тому прекрасно втамовує голод. Поївши тако...

читати далі
Медова сметана

Медова сметана

Balkaymak (медовая сметана) - це густий, дуже ніжний і смачний десерт казахської кухні. Подають балкаймак гарячим з випічкою або хлібом, а можна остудити і використовувати в якості крему для тортів. опис приготування: А ви знаєте, як приготувати балкаймак? Це національний казахський десерт, йо...

читати далі
Баурсак з медом

Баурсак з медом

Baursaki — це булочки, обсмажені на рослинному маслі. Баурсаки відносять до татарської і казахської кухням. Пропоную вам рецепт приготування Баурсак з медом. опис приготування: Рецепт приготування Баурсак з медом дуже простий. Щоб приготувати булочки, потрібно спочатку замісити тісто, розділит...

читати далі
Баурсаки круглі

Баурсаки круглі

Хочете спробувати щось нове? Пропонуємо покроковий рецепт, як приготувати баурсаки круглі. Це традиційне казахське страву, яке готуватися з тіста і смажитися у фритюрі. Спробуйте і ви. опис приготування: Повітряні і дуже смачні національні казахські пончики. Ця страва є візитною карткою казахс...

читати далі
Баурсаки на кефірі

Баурсаки на кефірі

Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів, для того щоб приготувати такі чудові повітряні пончики, але разом з ними звичайний сніданок або вечерю стане справжнім святом! опис приготування: Взагалі це блюдо є національним в Казахстані, хоча готують його в багатьох країнах, тому існує багато варіан...

читати далі
Баурсаки на молоці

Баурсаки на молоці

Baursaki — це дуже смачні булочки, які є візитною карткою казахської кухні. В інтернеті я наткнувся на рецепт приготування Баурсак на молоці, який може скрасити будь-чаювання. опис приготування: На приготування Баурсак на молоці в домашніх умовах йде не менше 3-х годин. Так як баурсаки готують...

читати далі
Баурсаки на сметані

Баурсаки на сметані

Варіантів приготування цієї страви казахської кухні існує чимало. Пропоную звернути увагу на пишні, апетитні і дуже смачні баурсаки на сметані в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий варіант, як приготувати баурсаки на сметані без дріжджів, який припаде до смаку зайнятим господар...

читати далі
Бешбармак з фаршу

Бешбармак з фаршу

Якщо ви любите не тільки класичні страви, але і експерименти на кухні, тоді, я думаю, вам сподобається цей класний варіант, як приготувати бешбармак з фаршу у вигляді ситної і смачної запіканки. опис приготування: Перед вами повноцінне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. Сам процес зовс...

читати далі
Бешбармак з яловичини

Бешбармак з яловичини

Одне з основних страв традиційної казахської кухні. І перше, і друге в одному. дуже ситно, смачно і без особливого клопоту. опис приготування: Класичний рецепт приготування бешбармака має на увазі використання конини або баранини — це м'ясо традиційно використовувалося казахами в усі часи. Але...

читати далі
Бешбармак з курки

Бешбармак з курки

П’ять пальців — соковите куряче м'ясо з домашньою локшиною, звареної в ароматному бульйоні. Якщо є бажання здивувати своїх близьких чудовим блюдом, настійно рекомендую готувати саме бешбармак! опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування бешбармака з курки. Тут описаний ...

читати далі
Класичний бешбармак

Класичний бешбармак

Бешбармак - популярне казахське страву, яке готується з конини, баранини і яловичини. У перекладі з казахського "; беш" означає п'ять, a "; палець" - палець, тобто п'ять пальців, якими і їли страву. опис приготування: що, спочатку бешбармак їли руками, і пояснюється все дуже просто: це блюдо к...

читати далі
Бешбармак по-казахськи

Бешбармак по-казахськи

Тонкі пелюстки тесту, тануть у роті… смачне і ніжне м'ясо… ароматний бульйон із зеленню… смакота! Це все — бешбармак по-казахськи. Дуже раджу спробувати приготувати. опис приготування: П’ять пальців — це улюблене блюдо людей багатьох національностей. Цей рецепт приготування бешбармака по-казах...

читати далі
Бешбармак з картоплею

Бешбармак з картоплею

Готується це блюдо дуже легко і просто. По суті своїй — це м'ясо з тестом і картоплею. дуже ситне, смачне і ароматне. Дивовижний результат при мінімумі зусиль з боку кухаря:) опис приготування: Приготувати в домашніх умовах бешбармак з картоплею зовсім нескладно. Щоб він вийшов особливо смачни...

читати далі
Бешбармак з куркою

Бешбармак з куркою

Один з варіантів традиційної страви під назвою бешбармак. В ідеалі це блюдо готується з яловичини, баранини або конини. Але цей варіант теж має право на життя:) Спробуйте — це смачно! опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт бешбармака з курки. В результаті нескладних дій у вас н...

читати далі
Бешбармак у мультиварці

Бешбармак у мультиварці

Традиційне старовинне блюдо. А приготоване в сучасній мультиварці, відрізняється більш насиченим ароматом і більш ніжним смаком. опис приготування: У наше століття просунутих технологій і за допомогою різноманітної кухонної техніки можна приготувати абсолютно будь-яку страву. Деякі страви наві...

читати далі
Пшениця Кожема

Пшениця Кожема

Цей казахський традиційний напій стане в нагоді вам в спекотну літню пору. Він відмінно освіжає і втамовує спрагу, до того ж, ще й корисний. Готується він легко і швидше, ніж хлібний квас. Спробуйте! опис приготування: Якщо ви в жарку пору року ніяк не можете вгамувати спрагу, приготуйте цей с...

читати далі
Чужук з конини

Чужук з конини

Перед вами — рецепт приготування чужука з конини. Хто не знайомий з такою назвою. розповім, що це така ковбаска домашнього приготування, яку роблять з конини. Дуже незвично і смачно! опис приготування: розповідаю, як приготувати чужук з конини. взагалі, раніше таку ковбасу готували без сала, і...

читати далі
Dapandzhi

Dapandzhi

Дапанджі - це уйгурське блюдо з курки і овочів. Подають його зазвичай з картоплею, рисом або локшиною. Блюдо досить просте, але дуже смачне і ситне. Спробуйте і Ви! опис приготування: Ця страва подається в велике тарілці. У центр викладіть все м'ясо, а навколо нього викладіть картоплю або локш...

читати далі
Інкаль

Інкаль

Інкаль — блюдо казахської кухні. дуже ситне, смачне і просте. подають його, як правило, на свята. Проте, воно не дороге, тому інкаль відмінно підійде для сімейної вечері. опис приготування: İnkal або бешбармак, як правило, готують з баранини або яловичини. Але також іноді беруть качку. В цілом...

читати далі
Не чіпай

Не чіпай

Жанишпа - пшоняна каша по-казахському. подивившись рецепт, як приготувати жанишпа, ви зрозумієте, що нічого складного в цьому немає, спосіб готування дуже схожий на слов'янський. Але все ж маленькі нюанси є. опис приготування: Отже, розберемо все по кроках. Пшоно промивають і замочують у теплі...

читати далі