Казахська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ак-суп

Ак-суп

У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорійним. Тому прекрасно втамовує голод. Поївши тако...

читати далі
Медова сметана

Медова сметана

Balkaymak (медовая сметана) - це густий, дуже ніжний і смачний десерт казахської кухні. Подають балкаймак гарячим з випічкою або хлібом, а можна остудити і використовувати в якості крему для тортів. опис приготування: А ви знаєте, як приготувати балкаймак? Це національний казахський десерт, йо...

читати далі
Баурсак з медом

Баурсак з медом

Baursaki — це булочки, обсмажені на рослинному маслі. Баурсаки відносять до татарської і казахської кухням. Пропоную вам рецепт приготування Баурсак з медом. опис приготування: Рецепт приготування Баурсак з медом дуже простий. Щоб приготувати булочки, потрібно спочатку замісити тісто, розділит...

читати далі
Баурсаки казахські

Баурсаки казахські

І до чаю, і суп, і просто так — ці чудові пончики прикрасять смак будь-якої страви! Неймовірно ніжні і повітряні, вони обов'язково прийдуть вам до смаку! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам класичний рецепт баурсак казахських — це такі повітряні пончики, які можуть бути і солодкими, і п...

читати далі
Баурсаки круглі

Баурсаки круглі

Хочете спробувати щось нове? Пропонуємо покроковий рецепт, як приготувати баурсаки круглі. Це традиційне казахське страву, яке готуватися з тіста і смажитися у фритюрі. Спробуйте і ви. опис приготування: Повітряні і дуже смачні національні казахські пончики. Ця страва є візитною карткою казахс...

читати далі
Баурсаки на кефірі

Баурсаки на кефірі

Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів, для того щоб приготувати такі чудові повітряні пончики, але разом з ними звичайний сніданок або вечерю стане справжнім святом! опис приготування: Взагалі це блюдо є національним в Казахстані, хоча готують його в багатьох країнах, тому існує багато варіан...

читати далі
Baursaki майонезу

Baursaki майонезу

Зустрічати гостей по-казахському, значить обов'язково приготувати смачні баурсаки. Та й чаювати з ними дуже смачно. Тому пропоную вам рецепт приготування Баурсак на майонезі. опис приготування: Цей рецепт приготування Баурсак на майонезі передбачає використання дріжджового тіста з додаванням м...

читати далі
Баурсаки на молоці

Баурсаки на молоці

Baursaki — це дуже смачні булочки, які є візитною карткою казахської кухні. В інтернеті я наткнувся на рецепт приготування Баурсак на молоці, який може скрасити будь-чаювання. опис приготування: На приготування Баурсак на молоці в домашніх умовах йде не менше 3-х годин. Так як баурсаки готують...

читати далі
Баурсаки на сметані

Баурсаки на сметані

Варіантів приготування цієї страви казахської кухні існує чимало. Пропоную звернути увагу на пишні, апетитні і дуже смачні баурсаки на сметані в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий варіант, як приготувати баурсаки на сметані без дріжджів, який припаде до смаку зайнятим господар...

читати далі
Бешбармак з баранини по-казахському

Бешбармак з баранини по-казахському

Вас приваблюють страви різних національних кухонь? Тоді обов'язково звернути увагу на цей рецепт приготування бешбармака з баранини по-казахському. Неймовірно ситно і дуже смачно. опис приготування: 1. Щоб приготувати бешбармак з баранини по-казахському в домашніх умовах насамперед вимийте м'я...

читати далі
П’ять пальців від ягняти

П’ять пальців від ягняти

Дуже ситне блюдо, яке прийнято готувати на великі сімейні свята. на сімейні — тому що традиційно їдять його руками. опис приготування: У нашому багатоквартирному будинку живуть представники багатьох національностей з республік колишнього СРСР. Живемо ми дружно, часто разом збираємося на різні...

читати далі
Бешбармак з фаршу

Бешбармак з фаршу

Якщо ви любите не тільки класичні страви, але і експерименти на кухні, тоді, я думаю, вам сподобається цей класний варіант, як приготувати бешбармак з фаршу у вигляді ситної і смачної запіканки. опис приготування: Перед вами повноцінне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. Сам процес зовс...

читати далі
Бешбармак з яловичини

Бешбармак з яловичини

Одне з основних страв традиційної казахської кухні. І перше, і друге в одному. дуже ситно, смачно і без особливого клопоту. опис приготування: Класичний рецепт приготування бешбармака має на увазі використання конини або баранини — це м'ясо традиційно використовувалося казахами в усі часи. Але...

читати далі
П’ять пальців від коня

П’ять пальців від коня

Класичний бешбармак готується саме з конини. Дістати її досить важко, але якщо вам пощастило — то цей рецепт для вас:) опис приготування: Як приготувати справжній класичний бешбармак з конини? Так дуже легко! Основні труднощі — дістати цю саму конину, а все інше, за допомогою рецепта приготува...

читати далі
Бешбармак з курки

Бешбармак з курки

П’ять пальців — соковите куряче м'ясо з домашньою локшиною, звареної в ароматному бульйоні. Якщо є бажання здивувати своїх близьких чудовим блюдом, настійно рекомендую готувати саме бешбармак! опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування бешбармака з курки. Тут описаний ...

читати далі
Класичний бешбармак

Класичний бешбармак

Бешбармак - популярне казахське страву, яке готується з конини, баранини і яловичини. У перекладі з казахського "; беш" означає п'ять, a "; палець" - палець, тобто п'ять пальців, якими і їли страву. опис приготування: що, спочатку бешбармак їли руками, і пояснюється все дуже просто: це блюдо к...

читати далі
Бешбармак по-казахськи

Бешбармак по-казахськи

Тонкі пелюстки тесту, тануть у роті… смачне і ніжне м'ясо… ароматний бульйон із зеленню… смакота! Це все — бешбармак по-казахськи. Дуже раджу спробувати приготувати. опис приготування: П’ять пальців — це улюблене блюдо людей багатьох національностей. Цей рецепт приготування бешбармака по-казах...

читати далі
Бешбармак по-нанайські

Бешбармак по-нанайські

П’ять пальців — досить старовинне блюдо, популярне в Казахстані і Башкирії. Готують його з м'яса і локшини. Пропоную варіант цієї страви по-нанайських, а саме з куркою і тестом у вигляді рулетів. опис приготування: Бешбармак по-нанайських можна приготувати не тільки з курки, але також з індичк...

читати далі
Бешбармак з картоплею

Бешбармак з картоплею

Готується це блюдо дуже легко і просто. По суті своїй — це м'ясо з тестом і картоплею. дуже ситне, смачне і ароматне. Дивовижний результат при мінімумі зусиль з боку кухаря:) опис приготування: Приготувати в домашніх умовах бешбармак з картоплею зовсім нескладно. Щоб він вийшов особливо смачни...

читати далі
Бешбармак з куркою

Бешбармак з куркою

Один з варіантів традиційної страви під назвою бешбармак. В ідеалі це блюдо готується з яловичини, баранини або конини. Але цей варіант теж має право на життя:) Спробуйте — це смачно! опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт бешбармака з курки. В результаті нескладних дій у вас н...

читати далі