Рецепт Оранчелло фото

Оранчелло
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Фрукти , Апельсин
Дієтичне харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.

Якщо любите експериментувати і готувати домашні напої, то рецепт, як приготувати оранчелло, просто створений для вас. Смачний алкогольний напій скрасить будь-яку вечірку і порадує ваших гостей.

Опис приготування:

Уже за назвою зрозуміло, що основою напою будуть апельсини, і оскільки напій алкогольний, то в якості цієї основи буде горілка. Цей напій можна використовувати для приготування та інших алкогольних коктейлів або ж пити нерозбавленим. Яскравий, смачний напій з ароматом і присмаком цитрусових.

  • Горілка - 750 мілілітрів
  • Апельсин - 6 штук
  • Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
оранчелло - фото крок 1
1. Апельсини ретельно мою в гарячій воді, після цього ножем зрізаю з усіх цедру. Головне, щоб не попалися білі жилки.
оранчелло - фото крок 2
2. Очищені апельсини відправляю на зберігання в холодильник, а горілку переливаю в банку, кладу туди цедру і наполягаю напій 7 днів.
оранчелло - фото крок 3
3. Через тиждень дістаю апельсини, розрізаю на 2 частини, відвалів в каструлю з них сік, додаю цукор і відправляю на вогонь, трохи прогріваю до повного розчинення цукру.
оранчелло - фото крок 4
4. Горілку з цедрою проціджую, останню викидаю, змішую настоянку з апельсиновим соком.
оранчелло - фото крок 5
5. Розливаю напій по пляшках, відправляю напій на зберігання в холодильник ще на тиждень, після він повністю готовий.

Схожі рецепти