Швидка підлива до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, а головне дуже проста в приготуванні підлива. Інгредієнтів мінімум, часу на підготовку витрачаємо мінімум, а задоволення отримуємо по максимуму. Швидко, економно і смачно - що ще потрібно:)
Часто буває так, що продуктів мінімум, часу в обріз, а їсти хочеться. Заглянемо в холодильник - напевно у вас знайдеться шматочок ковбаски, хоч вареної, хоч напівкопченої або парочка-трійка сосисок. Ну а макарони я думаю теж знайдуться. Ось і зваримо швиденько макарони, а до макаронів підливу. Поки макарони варяться - як раз і підлива поспіє. Рецепт приготування дуже простий, як приготувати швидку підливу до макаронів, я розповів трохи нижче. Готуємо!
- Варена ковбаса або сосиски - 150-200 грам
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Борошно - 1 - 1, 5 Ст. Ложки
- Зелень кропу, петрушки - 20 грам (або сухі трави - базилік, прованські трави…за смаком)
- Вода - 0, 5 L

Ковбасу або сосиски нарізаємо на невеликі шматочки.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо ковбасу

Томатну пасту розводимо у воді, додаємо сіль і цукор. Потім соус виливаємо на сковороду до ковбаси. Додаємо мелений перець.

Додаємо борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Кип'ятимо хвилини 3-4.

Зелень миємо й дрібно нарізаємо.

Додаємо на сковороду зелень або сухі трави. Готуємо ще хвилинку і все - залити готовим.