Швидка підлива з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яке блюдо стає набагато, якщо додати в нього соус. Це рецепт підливи, яка підійде до котлет, фрикадельок, рису или грече. Одне з головних переваг рецепта - простота приготування!
Якщо хочете зробити підливу густішою і насиченою, додайте в неї зажарку з цибулі і моркви.
- Олія - 20 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Вода - 400-500 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сушені італійські трави - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
На сковороді розтопіть масло.
Додайте борошно, перемішайте віночком. Злегка обсмажте борошно до легкого золотистого кольору.
Кетчуп змішайте з водою, потім влийте на сковороду. Добре перемішайте віночком, щоб не залишилося грудочок.
Додайте сіль, перець і спеції. Проваріть підливу до загустіння пару хвилин на середньому вогні.
В кінці додайте майонез, ще раз перемішайте. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
Швидка підлива готова, смачного!