Рецепт Підлива з курячої грудки з кетчупом фото

Підлива з курячої грудки з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Для діабетиків
На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Універсальне і смачна страва, яке прекрасно підійде для повсякденного меню і гармонійно підкреслить будь-який гарнір.

Опис приготування:

Соус з кетчупом # Махеев' вийде не тільки дуже смачним, але і корисним. Кетчуп не містить ні цукру, ні крохмалю, таке блюдо ідеально підійде для діабетиків або людей, дотримуються правильного харчування. Пропоную приготувати підливу з курячої грудки з кетчупом"Махеев'" і урізноманітнити повсякденне меню. Гарнір може бути будь-який, рецепт простий і цілком бюджетний, беріть на замітку!

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідор - 1-2 штук
  • Томатний кетчуп - 70 грам
  • Вода - 2 склянки
  • Базилік - 0, 5 чайних ложки (сушений)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень - За смаком
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 2
На сковороді розігрійте олію і покладіть нарізане кубиками філе.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 3
Обсмажте, періодично помішуючи буквально протягом 5-7 хвилин, поки м'ясо не змінить колір.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 4
Як тільки шматочки побіліють, додайте нарізаний кубиками цибулю і терту моркву.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 5
Обсмажте все разом до м'якості овочів.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 6
Додайте базилік, подрібнений ножем часник, помідори нарізані кубиками, попередньо їх обшпаривши і знявши шкірку, і томатний кетчуп. Я використовую кетчуп"Махеев'" без цукру і крохмалю.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 7
Обсмажте, помішуючи протягом 2-3 хвилин.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 8
Додайте частинами окріп, сіль за смаком і мелений перець. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і на повільному вогні готуйте 10 хвилин.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 9
В самому кінці за бажанням додайте свіжу зелень.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 10
Підлива з курячої грудки готова. Подавайте до столу з гарніром на обід або вечерю.
підлива з курячої грудки з кетчупом - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти