Підлива з курячої грудки з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Універсальне і смачна страва, яке прекрасно підійде для повсякденного меню і гармонійно підкреслить будь-який гарнір.
Опис приготування:
Соус з кетчупом # Махеев' вийде не тільки дуже смачним, але і корисним. Кетчуп не містить ні цукру, ні крохмалю, таке блюдо ідеально підійде для діабетиків або людей, дотримуються правильного харчування. Пропоную приготувати підливу з курячої грудки з кетчупом"Махеев'" і урізноманітнити повсякденне меню. Гарнір може бути будь-який, рецепт простий і цілком бюджетний, беріть на замітку!
- Грудка куряча - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Помідор - 1-2 штук
- Томатний кетчуп - 70 грам
- Вода - 2 склянки
- Базилік - 0, 5 чайних ложки (сушений)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
На сковороді розігрійте олію і покладіть нарізане кубиками філе.
Обсмажте, періодично помішуючи буквально протягом 5-7 хвилин, поки м'ясо не змінить колір.
Як тільки шматочки побіліють, додайте нарізаний кубиками цибулю і терту моркву.
Обсмажте все разом до м'якості овочів.
Додайте базилік, подрібнений ножем часник, помідори нарізані кубиками, попередньо їх обшпаривши і знявши шкірку, і томатний кетчуп. Я використовую кетчуп"Махеев'" без цукру і крохмалю.
Обсмажте, помішуючи протягом 2-3 хвилин.
Додайте частинами окріп, сіль за смаком і мелений перець. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і на повільному вогні готуйте 10 хвилин.
В самому кінці за бажанням додайте свіжу зелень.
Підлива з курячої грудки готова. Подавайте до столу з гарніром на обід або вечерю.
Смачного!