Підлива з курячої грудки з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Універсальне і смачна страва, яке прекрасно підійде для повсякденного меню і гармонійно підкреслить будь-який гарнір.
Соус з кетчупом # Махеев' вийде не тільки дуже смачним, але і корисним. Кетчуп не містить ні цукру, ні крохмалю, таке блюдо ідеально підійде для діабетиків або людей, дотримуються правильного харчування. Пропоную приготувати підливу з курячої грудки з кетчупом "махеев'" і урізноманітнити повсякденне меню. Гарнір може бути будь-який, рецепт простий і цілком бюджетний, беріть на замітку!
- Грудка куряча - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Помідор - 1-2 штук
- Томатний кетчуп - 70 грам
- Вода - 2 склянки
- Базилік - 0, 5 чайних ложки (сушений)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
На сковороді розігрійте олію і покладіть нарізане кубиками філе.
Обсмажте, періодично помішуючи буквально протягом 5-7 хвилин, поки м'ясо не змінить колір.
Як тільки шматочки побіліють, додайте нарізаний кубиками цибулю і терту моркву.
Обсмажте все разом до м'якості овочів.