Рецепт Підлива з грудки фото

Підлива з грудки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 45 хв.

Легка підлива з курки урізноманітнює ваш вечерю з макаронів або картоплі, підходить практично до всього, готується просто і недовго! Рекомендую рецепт приготування підливи з грудки всім на замітку.

Опис приготування:

Щоб підлива була густою, а не розтікалася, ви можете додати в момент обсмажування борошно. Але мені сподобався більше варіант з крохмалем, від нього ефект краще виходить, а грудочок менше. Також для приготування підливи з грудки ви можете додати не кетчуп, а томатну пасту.

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Кетчуп - 2 чайних ложки
  • Кріп сушений - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Крохмаль чи борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 склянки
підлива з грудки - фото крок 1
М'ясо курки поріжте на невеликі шматочки і обсмажте на сковороді в олії з усіх боків до рум'яної скоринки.
підлива з грудки - фото крок 2
В цей час поріжте дрібно цибулю і натріть на тертці моркву.
підлива з грудки - фото крок 3
Додайте овочі до курки, тушкуйте хвилин 5 під закритою кришкою.
підлива з грудки - фото крок 4
Додайте кетчуп, все перемішайте.
підлива з грудки - фото крок 5
Влийте півтори склянки води, додайте спеції, тушкуйте під закритою кришкою, доведіть до кипіння.
підлива з грудки - фото крок 6
Розведіть крохмаль в 0, 5 склянці води. Додайте його до підливі і знову доведіть до кипіння. Підлива повинна злегка загуснути.
підлива з грудки - фото крок 7
Готову підливу з грудки подавайте з макаронами або картоплею. Смачного!

Схожі рецепти