Рецепт Підлива з курячої грудки фото

Підлива з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Для діабетиків
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви

Цю підливу можна приготувати однаково смачно на сметані або томатній пасті. Дотримуйтесь всі кроки, і у вас вийде дуже смачна і ніжна підлива з шматочками апетитної курочки.

Підлива з курячої грудки відмінно підходить в якості повсякденного страви. Поєднується практично з будь-яким гарніром. Ситно і смачно. Розповім, як приготувати підливу з курячої грудки.

  • Куряча грудка - 300 грам (філе)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком (паприка мелена, лавровий лист, перець чорний мелений)
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Вода - 1, 5 склянки
підлива з курячої грудки - фото крок 1
Підготуйте продукти. Курячі грудки вимийте і висушіть. Всі овочі очистіть, підготуйте до смаження. Кількість борошна і води розраховуйте індивідуально, цими інгредієнтами можна регулювати густоту підливи.
підлива з курячої грудки - фото крок 2
Поріжте куряче філе на середні за величиною шматочки.
підлива з курячої грудки - фото крок 3
Надішліть його на гарячу сковорідку з рослинним маслом. Обсмажуйте до тих пір, поки м'ясо не побіліє.
підлива з курячої грудки - фото крок 4
Цибуля поріжте кубиками. Моркву натріть на тертці.
підлива з курячої грудки - фото крок 5
Додайте до м'яса і смажте до напівготовності.
підлива з курячої грудки - фото крок 6
Додайте сметану, сіль, спеції, лавровий лист. Перемішайте.
підлива з курячої грудки - фото крок 7
Влийте склянку води, протушкувати 15 хвилин м'ясо зі сметаною.
підлива з курячої грудки - фото крок 8
У половині склянки води розведіть борошно до повного розчинення, влийте в підливу, помішуючи, щоб мука розподілилася і підлива загусла. Додайте кріп. Протушкувати хвилинку - і вимикайте вогонь.
підлива з курячої грудки - фото крок 9
Підлива з курячої грудки готова! Вона буде відмінно гармоніювати з картопляним пюре, макаронами або розсипчастими круп'яними кашами. Приємного!

Схожі рецепти