Підлива з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з курячої печінки готується блискавично! Дуже смачно і корисно: печінка містить повний набір мінералів і вітамінів. Приготуйте підливу з курячої печінки і подайте її з будь-яким гарніром!
Підлива з курячої печінки повинна бути приготовлена досить швидко, тому, що якщо довго смажити або тушкувати печінку, то вона стане жорсткою. П'ять хвилин обсмажування і п'ять хвилин в молоці. Перевірте, у готової печінки не повинна виділятися кров. Молоко можна замінити сумішшю бульйону, сметани і кетчупу. Буде дуже, дуже смачно! особливо, якщо ви не забудете про приправах. Підливу з курячої печінки добре підливати до гречки, толченке, рису или макаронам. Успіхів і приємного апетиту!
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 300 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте продукти.
Печінка помити і обсушити.
Поріжте цибулю.
На розпеченій сковороді обсмажити нарізану цибулю, додати печінку і смажити хвилин 5-6.
Додати борошно, молоко, спеції і як тільки закипить, зробіть тихіше вогонь і тушкуйте до загусання.
Підливу з курячої печінки подайте з рисом. Смачного!