Рецепт Підлива з курячої печінки фото

Підлива з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Підлива з курячої печінки готується блискавично! Дуже смачно і корисно: печінка містить повний набір мінералів і вітамінів. Приготуйте підливу з курячої печінки і подайте її з будь-яким гарніром!

Опис приготування:

Підлива з курячої печінки повинна бути приготовлена ​​досить швидко, тому, що якщо довго смажити або тушкувати печінку, то вона стане жорсткою. П'ять хвилин обсмажування і п'ять хвилин в молоці. Перевірте, у готової печінки не повинна виділятися кров. Молоко можна замінити сумішшю бульйону, сметани і кетчупу. Буде дуже, дуже смачно! особливо, якщо ви не забудете про приправах. Підливу з курячої печінки добре підливати до гречки, толченке, рису или макаронам. Успіхів і приємного апетиту!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
підлива з курячої печінки - фото крок 1
Підготуйте продукти.
підлива з курячої печінки - фото крок 2
Печінка помити і обсушити.
підлива з курячої печінки - фото крок 3
Поріжте цибулю.
підлива з курячої печінки - фото крок 4
На розпеченій сковороді обсмажити нарізану цибулю, додати печінку і смажити хвилин 5-6.
підлива з курячої печінки - фото крок 5
Додати борошно, молоко, спеції і як тільки закипить, зробіть тихіше вогонь і тушкуйте до загусання.
підлива з курячої печінки - фото крок 6
Підливу з курячої печінки подайте з рисом. Смачного!

Схожі рецепти