Підлива з печінки зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Я вирішила приготувати підливу з печінки зі сметаною в мультиварці. Ще жодна страва в мультиварці не готові у мене так швидко і смачно.
Готуємо інгредієнти і поступово обсмажуємо і тушкуємо в мультиварці згідно з рецептом. Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Вода - 100 мілілітрів
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Крем - 100 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Свиняча печінка - 500 грам
- Сіль - 2 щіпки
Для приготування нам знадобляться печінку (свиняча або яловича), цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений, вода, масло рослинне, томатна паста, сметана та мука.
Промити і очистити печінку від проток і плівки. Нарізати спочатку пластами, а потім брусочками.
Очищену цибулю нарізати півкільцями.
Змішати сметану, томатну пасту, воду, сіль, перець і цукор.
Включити функцію «Пароварка», вибрати тип продукту «Овочі», час приготування виставити 10 хвилин. Покласти печінку і, періодично помішуючи, обсмажувати пару хвилин при відкритій кришці.
Потім додати цибулю і продовжити обсмажування ще пару хвилин.
Залити сметаною сумішшю печінку з цибулею, перемішати. Кришку мультиварки закрити і продовжити приготування залишилися 5-6 хвилин.
Потім мультиварку відключити і не відкривати хвилин 5. Підлива з печінки готова. Смачного!