Рецепт Підлива з печінки зі сметаною фото

Підлива з печінки зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Я вирішила приготувати підливу з печінки зі сметаною в мультиварці. Ще жодна страва в мультиварці не готові у мене так швидко і смачно.

Опис приготування:

Готуємо інгредієнти і поступово обсмажуємо і тушкуємо в мультиварці згідно з рецептом. Удачі в приготуванні і гарного дня!

  • Вода - 100 мілілітрів
  • Олія соняшникова - 30 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Крем - 100 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Свиняча печінка - 500 грам
  • Сіль - 2 щіпки
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 1
Для приготування нам знадобляться печінку (свиняча або яловича), цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений, вода, масло рослинне, томатна паста, сметана та мука.
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 2
Промити і очистити печінку від проток і плівки. Нарізати спочатку пластами, а потім брусочками.
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 3
Очищену цибулю нарізати півкільцями.
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 4
Змішати сметану, томатну пасту, воду, сіль, перець і цукор.
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 5
Включити функцію «Пароварка», вибрати тип продукту «Овочі», час приготування виставити 10 хвилин. Покласти печінку і, періодично помішуючи, обсмажувати пару хвилин при відкритій кришці.
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 6
Потім додати цибулю і продовжити обсмажування ще пару хвилин.
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 7
Залити сметаною сумішшю печінку з цибулею, перемішати. Кришку мультиварки закрити і продовжити приготування залишилися 5-6 хвилин.
підлива з печінки зі сметаною - фото крок 8
Потім мультиварку відключити і не відкривати хвилин 5. Підлива з печінки готова. Смачного!

Схожі рецепти