Підлива з курячого філе зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Серед моїх улюблених гарячих страв на швидку руку цей рецепт, безсумнівно, в лідерах. Швидко, дуже смачно, вельми ситно і чудово поєднується з абсолютно будь-яким гарніром. Хіба не чудово? запам'ятовуйте!
Покажу вам нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати підливу з курячого філе зі сметаною. Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що це базовий рецепт, але при бажанні можете його завжди доповнювати спеціями, різними сушеними і свіжими травами, гострим соусом, наприклад. Густоту підливи теж можете варіювати за смаком і залежно від того, що у вас буде на гарнір.
- Куряче філе - 600 грам
- Крем - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Зелень, сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. На сковороду рослинною олією викладіть нарізане кубиками філе.
2. На середньому вогні, періодично помішуючи, обсмажте.
3. Викладіть подрібнену цибулю і (по бажанню) часник.
4. Продовжуйте обсмажувати до готовності курочки і м'якості цибулі.
5. Додайте сметану, перемішайте. При необхідності влийте трохи води або бульйону.
6. Гасіть ще пару хвилин, після додайте зелень і відразу ж подавайте підливу до столу.
Смачного!
Смачного!