Підлива з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися від звичних гарнірів? Хочеться якось урізноманітнити звичне меню? Тоді цей простий рецепт підливи з курячого філе - як раз те, що вам потрібно! смачно, ніжно і дуже апетитно! Спробуйте!
Перед вами оригінальний і яскравий, але в той же час простий рецепт підливи з курячого філе, який я навчилася готувати зовсім недавно, але результат чого мене надмірно обрадував. Вийшло дуже смачне і ситне, але в той же час просте блюдо. Його з рівним успіхом оцінять як любителі "класики" в кулінарні вподобання, так і ті, хто любить пробувати все нове і незвичайне. Тепер готую цю страву тоді, коли хочеться урізноманітнити меню зі звичних каш або картоплі. Смачно і легко!
- Куряче філе - 2-3 штук
- Борошно - 50 грам
- Печериці - 250 грам
- Бульйон - 250 мілілітрів
- Вино червоне солодке - 3 Ст. Ложки
- Вершки густі жирні - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 0.5 чайних ложки
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
1. Файл Promo, обсушити і трохи відіб'ємо, щоб воно було м'яким. Натираємо сіллю і перцем, присипаємо борошном, намагаємося розподілити борошно рівномірно по курці.
2. На оливковій олії обсмажити наші філе до рум'яної.
3. А тепер вливаємо до них вино, додамо вершкове масло і вершки, перемішаємо, щоб все добре перемішалося, потім додаємо бульйон. Томатну пасту, гриби і всі спеції. Тушкуємо на маленькому вогні приблизно 15 хвилин, гриби повинні потемніти, а соус - загуснути.
4. От і все! викладаємо курку, поверх неї - гриби, і все поливаємо соусом. Смачного!