Рецепт Підлива з курячого філе фото

Підлива з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Втомилися від звичних гарнірів? Хочеться якось урізноманітнити звичне меню? Тоді цей простий рецепт підливи з курячого філе - як раз те, що вам потрібно! смачно, ніжно і дуже апетитно! Спробуйте!

Перед вами оригінальний і яскравий, але в той же час простий рецепт підливи з курячого філе, який я навчилася готувати зовсім недавно, але результат чого мене надмірно обрадував. Вийшло дуже смачне і ситне, але в той же час просте блюдо. Його з рівним успіхом оцінять як любителі "класики" в кулінарні вподобання, так і ті, хто любить пробувати все нове і незвичайне. Тепер готую цю страву тоді, коли хочеться урізноманітнити меню зі звичних каш або картоплі. Смачно і легко!

  • Куряче філе - 2-3 штук
  • Борошно - 50 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Бульйон - 250 мілілітрів
  • Вино червоне солодке - 3 Ст. Ложки
  • Вершки густі жирні - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 0.5 чайних ложки
  • Чорний перець - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
підлива з курячого філе - фото крок 1
1. Файл Promo, обсушити і трохи відіб'ємо, щоб воно було м'яким. Натираємо сіллю і перцем, присипаємо борошном, намагаємося розподілити борошно рівномірно по курці.
підлива з курячого філе - фото крок 2
2. На оливковій олії обсмажити наші філе до рум'яної.
підлива з курячого філе - фото крок 3
3. А тепер вливаємо до них вино, додамо вершкове масло і вершки, перемішаємо, щоб все добре перемішалося, потім додаємо бульйон. Томатну пасту, гриби і всі спеції. Тушкуємо на маленькому вогні приблизно 15 хвилин, гриби повинні потемніти, а соус - загуснути.
підлива з курячого філе - фото крок 4
4. От і все! викладаємо курку, поверх неї - гриби, і все поливаємо соусом. Смачного!

Схожі рецепти