Балик з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я вам розповім, як приготувати балик з курячого філе! Таку закуску мої гості вже звикли бачити на святі і розхапують миттєво! Рецепт мене ще ні разу не підводив, спробуйте!
Перед вами простий рецепт балика з курячого філе, і особисто я його прямо-таки обожнюю! Смачне і ніжне м'ясо так і тане в роті, а за смаком ті, хто пробує цей балик вперше, майже дружно сходяться в думках, що блюдо нагадує більше рибу, ніж курку. В будь-якому випадку, це дуже смачно!
- Грудка куряча - 1 кілограм
- Сіль морська - 500 грам
- Коньяк - 50 грам
- Чорний перець мелений - 1.5 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Лавровий іст - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. Грудинку промоем, якщо занадто велика, то розділимо її на дві частини, викладемо в блюдо. Окремо змішаємо сіль, коньяк, перець, спеції і паприку, додамо лавровий лист. Тепер суміш з спецій додамо до курки, гарненько витріть її. Накриємо зверху целофаном і нехай в холодильнику стоїть годин 12.
2. Теперь достанем грудинку, промиємо її під проточною водою, обсушити трохи, загорніть в марлю - і нехай ще двоє або троє діб лежить в холодильнику. Все залежить від того, наскільки ви насичений смак волієте.
3. І ось така виходить краса в результаті! Насолоджуйтесь!