Рецепт Борщ з курячого філе фото

Борщ з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Неможливо уявити сучасну кухню без борщу. У кожної господині є свій рецепт, смаком якого вона задоволена і пишається. Пропоную варіацію на тему, як приготувати борщ з курячого філе.

Опис приготування:

Для його приготування використовують будь-які види м'яса, а також можна готувати і зовсім без нього, вийде такий пісний варіант. Завдяки курячому філе блюдо виходить більш дієтичним, ніж при використанні, наприклад, свинини. Приготування страви займає близько півтори години, для нього потрібні: капуста, цибуля, морква, перець, томатна паста (заправка), квасоля, куряче філе або грудка.

  • Капуста - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Філе - 2 штуки
  • Квасоля консервована - 250 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Томатний сік - 200 мілілітрів (або заправка для борщу)
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
борщ з курячого філе - фото крок 1
1. Куряче філе ретельно промиваємо. На вогонь ставимо каструлю води, кладемо в неї філе, варимо його до повної готовності (приблизно півгодини). Відставляємо каструлю з вогню, дістаємо філе, охолоджуємо його.
борщ з курячого філе - фото крок 2
2. Очищаємо цибулю від лушпиння, після чого нарізаємо його дрібними кубиками.
борщ з курячого філе - фото крок 3
3. Морква ми також очищаємо і подрібнюємо. Я для цього використовую терку.
борщ з курячого філе - фото крок 4
4. Перець промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
борщ з курячого філе - фото крок 5
5. На розпечену сковороду наливаємо масло, обсмажуємо в ньому цибулину, морква і перець до м'якості.
борщ з курячого філе - фото крок 6
6. Додаємо потім томатний сік (заправку) і тушкуємо все овочі ще хвилин сім, після чого знімаємо їх з вогню.
борщ з курячого філе - фото крок 7
7. Очищаємо картофельЕ даємо йому постояти в холодній воді півгодини, щоб позбутися від крохмалю. Після чого промиваємо його і нарізаємо кубиком.
борщ з курячого філе - фото крок 8
8. Капусту дрібно шаткуємо.
борщ з курячого філе - фото крок 9
9. Каструлю з бульйоном (після курячого філе) повертаємо на вогонь. Даємо бульйону закипіти, після чого кидаємо в нього картоплю, а через пару хвилин і капусту. Доводимо все до кипіння.
борщ з курячого філе - фото крок 10
10. М'ясо нарізаємо шматочками і відправляємо в каструлю, додаємо консервовану квасолю, суміш овочів і томатного соку (зі сковороди). Проварюємо все до повної готовності, додаємо сіль, перець і приправи за смаком.
борщ з курячого філе - фото крок 11
11. Розливаємо порційно готовий борщ в тарілки, подаємо блюдо до столу.

Схожі рецепти