Бажання з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна заміна ковбаси для бутербродів, та й на святковому столі займе гідне місце. Готується просто і продукти цілком доступні. Пригощайтеся.
Зазвичай буженину роблять з інших видів м'яса, але і цей варіант теж дуже смачний. Грудка виходить дуже ніжна з пікантною глазур'ю, яка обволікає грудку. Якщо у Вас мед засахарілся, то потрібно його розігріти в мікрохвильовці або на водяній бані. Мед можна замінити на кленовий або інвертний сироп. Якщо у Вас немає пасти з паприки, то можна замінити на суху паприку, але її потрібно 0, 5 немає. L. Температурний режим та час витримки міняти не потрібно.
- Куряча грудка - 1 штука
- Вода - 500 мілілітрів
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка (рідкий)
- Чорний перець - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка (макаронні вироби)
Курячі грудки промийте. У воді розчиніть сіль, покладіть туди грудку і залиште просолюється два години.
Вийміть грудку, обсушити паперовим рушником. Часник наріжте часточками, зробіть надрізи по всій поверхні і вставте туди по часточці часнику.
У чашу налийте соєвий соус, мідь, пасту з паприки і чорний перець, перемішайте до однорідного стану.
У маринад покладіть грудку і змастити її з усіх боків.
Перекладіть грудку в форму для запікання і залийте її маринадом. Поставте в розігріту духовку до t = 250 на десять хвилин. Потім вимкніть духовку і залиште там грудку не відкриваючи духовку на дві години.
Остигнула грудку наріжте на порції і подавайте.