Рецепт Биточки з курячого філе фото

Биточки з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Любителям страв з курки пропоную досить швидкий, що називається"на швидку руку" , і простий рецепт биточків з курячого філе. Його навряд чи можна назвати низькокалорійний, але смачним - безумовно.

Опис приготування:

Рецепт приготування биточків з курячого філе хороший тим, що він відмінно сприймає всілякі варіації. При приготуванні битків можна використовувати також тертий сир, різні спеції, сметану або майонез, а також томатний соус.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Хліб або сухарі - 100 грам
  • Молоко - 150-200 мілілітрів
  • Борошно - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Свіжа зелень - 10 грам
биточки з курячого філе - фото крок 1
1. Для початку необхідно вимити, просушити і подрібнити філе. Можна пропустити його через м'ясорубку, проте биточки виходять смачніше, якщо в них відчуваються шматочки курки.
биточки з курячого філе - фото крок 2
2. Цибулину потрібно очистити і також подрібнити. Класичний рецепт биточків з курячого філе не припускав додавання часнику, так як не всі сприймають таке поєднання. У цьому варіанті часник є.
биточки з курячого філе - фото крок 3
3. Посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте. При бажанні в такому вигляді філе можна залишити маринуватися на 1-2 години або навіть на ніч.
биточки з курячого філе - фото крок 4
4. У процесі приготування необхідно залити скибочку хліба молоком і дати йому трохи розмокнути. Потім добре віджати і додати в фарш.
биточки з курячого філе - фото крок 5
5. У фарштакже додайте яйце і борошно, ретельно перемішайте. Якщо виходить занадто суха маса, можна додати ще 1 яйце або трохи молока.
биточки з курячого філе - фото крок 6
6. Свіжу зелень вимийте, просушіть і подрібніть. У биточки з курячого філе в домашніх умовах можна додавати абсолютно будь-яку зелень, яка є під рукою.
биточки з курячого філе - фото крок 7
7. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди биточки.
биточки з курячого філе - фото крок 8
8. Обсмажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки, а потім викладіть на паперову серветку, щоб прибрати зайве масло.

Схожі рецепти