Рецепт Биточки з курячого фаршу фото

Биточки з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Вважаю за краще використовувати на кухні дієтичне куряче м'ясо. Крім користі для здоров'я, його ще й легше приготувати. Перед вами один з моїх простих рецептів - пробуйте!

Биточки з курячого фаршу дуже смачні і ніжні. Пропустіть куряче філе через м'ясорубку, додайте сир, яєчний жовток, зелень, сіль, перець і добре розмішайте, а потім сформуйте биточки і обсмажте до рум'яної скоринки. Потім залийте биточки сумішшю сметани з часником, гірчицею і борошном і протомитися на слабкому вогні 5-7 хвилин. Подайте з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир - 250 грам
  • Крем - 150 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
биточки з курячого фаршу - фото крок 1
Куряче філе пропустите через м'ясорубку, додайте сир, яєчний жовток, зелень, сіль, перець і добре розмішайте.
биточки з курячого фаршу - фото крок 2
З фаршу сформуйте плоскі биточки і обсмажте з двох сторін на рослинній олії до рум'яної скоринки. Готові битки складіть один на одного в ту ж сковороду, в якій вони смажилися.
биточки з курячого фаршу - фото крок 3
Подрібніть часник і змішайте його зі сметаною, гірчицею і борошном. Отриманою сумішшю залийте биточки.
биточки з курячого фаршу - фото крок 4
І потім на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин. Подайте з вашим улюбленим гарніром.

Схожі рецепти