Рецепт Биточки з курячого фаршу фото

Биточки з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вважаю за краще використовувати на кухні дієтичне куряче м'ясо. Крім користі для здоров'я, його ще й легше приготувати. Перед вами один з моїх простих рецептів - пробуйте!

Опис приготування:

Биточки з курячого фаршу дуже смачні і ніжні. Пропустіть куряче філе через м'ясорубку, додайте сир, яєчний жовток, зелень, сіль, перець і добре розмішайте, а потім сформуйте биточки і обсмажте до рум'яної скоринки. Потім залийте биточки сумішшю сметани з часником, гірчицею і борошном і протомитися на слабкому вогні 5-7 хвилин. Подайте з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир - 250 грам
  • Крем - 150 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
биточки з курячого фаршу - фото крок 1
Куряче філе пропустите через м'ясорубку, додайте сир, яєчний жовток, зелень, сіль, перець і добре розмішайте.
биточки з курячого фаршу - фото крок 2
З фаршу сформуйте плоскі биточки і обсмажте з двох сторін на рослинній олії до рум'яної скоринки. Готові битки складіть один на одного в ту ж сковороду, в якій вони смажилися.
биточки з курячого фаршу - фото крок 3
Подрібніть часник і змішайте його зі сметаною, гірчицею і борошном. Отриманою сумішшю залийте биточки.
биточки з курячого фаршу - фото крок 4
І потім на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин. Подайте з вашим улюбленим гарніром.

Схожі рецепти