Биточки з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Вважаю за краще використовувати на кухні дієтичне куряче м'ясо. Крім користі для здоров'я, його ще й легше приготувати. Перед вами один з моїх простих рецептів - пробуйте!
Биточки з курячого фаршу дуже смачні і ніжні. Пропустіть куряче філе через м'ясорубку, додайте сир, яєчний жовток, зелень, сіль, перець і добре розмішайте, а потім сформуйте биточки і обсмажте до рум'яної скоринки. Потім залийте биточки сумішшю сметани з часником, гірчицею і борошном і протомитися на слабкому вогні 5-7 хвилин. Подайте з вашим улюбленим гарніром. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Сир - 250 грам
- Крем - 150 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Куряче філе пропустите через м'ясорубку, додайте сир, яєчний жовток, зелень, сіль, перець і добре розмішайте.
З фаршу сформуйте плоскі биточки і обсмажте з двох сторін на рослинній олії до рум'яної скоринки. Готові битки складіть один на одного в ту ж сковороду, в якій вони смажилися.
Подрібніть часник і змішайте його зі сметаною, гірчицею і борошном. Отриманою сумішшю залийте биточки.
І потім на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин. Подайте з вашим улюбленим гарніром.