Тортелліні в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Як і більшість інших італійських страв, тортеллини в вершковому соусі - це просте в приготуванні, але дуже смачне і ефектне блюдо. Хороший буденний вечерю чи обід.
Коли потрібно приготувати обід або вечерю дуже швидко, тортеллини в вершковому соусі можуть вас врятувати. Приготування страви забирає всього нічого, проте страва виходить дуже смачним і оригінальним, його не соромно подати навіть дорогим гостям. Якщо любите італійську кухню - вам сподобається.
- Тортелліні з сиром - 200 грам
- Вино біле - 1/2 склянки
- Вершки жирні - 2 склянки
- Томатна паста - 300 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Спеції - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Свіжий базилік - - За смаком
У каструльці змішуємо бульйон і вино. Ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння і кип'ятимо.
Кип'ятимо до тих пір, поки рідини в каструльці залишиться близько 1/4 склянки.
Тепер можна додати в каструльку вершки. Прогріваємо суміш і, не доводячи до кипіння, знімаємо з вогню.
В іншій каструльці розігріваємо трохи оливкового масла.
Додаємо томатну пасту, доводимо до кипіння.
Доводимо до кипіння, потім додаємо сіль, спеції, подрібнений часник і кип'ятимо ще близько 10 хвилин на середньому вогні.
Потім додаємо в томатний соус вершкове масло, перемішуємо, прогреваем до розчинення масла і знімаємо з вогню.
Тортелліні відварюємо до готовності.
Кладемо тортеллини в вершковий соус, ставимо на середній вогонь і готуємо ще 3-4 хвилини.
Перекладаємо тортеллини разом з соусом в сервировочную тарілочку. Туди ж наливаємо трішки томатного соусу. Посипаємо все це справа тертим пармезаном і свіжим базиліком.
Смачного!