Тортелліні з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як швидко і без особливих зусиль приготувати відмінне блюдо з італійських тортеллини? Ну що ж, ми допоможемо вам в цьому, і розповімо, як зробити смачні тортеллини з грибами.
Якщо ви ще не знаєте, що таке тортеллини, тоді я вам розповім. Ця страва італійської кухні, щось на зразок наших пельменів, але тільки в Італії їх чомусь прийнято вважати макаронними виробами, так чи інакше, але це блюдо з тіста з начинкою всередині. Ну а оскільки воно продається зараз практично у всіх магазинах, то з'явилося і багато рецептів з його використанням, і зараз я розповім вам, як приготувати тортеллини з грибами. Для цього рецепта підійдуть тортеллини з будь-якою начинкою і, в принципі, будь-які гриби, ну а я готувала зі своїми улюбленими лисичками. Виходить таке блюдо дуже смачне, соковите, ароматне і досить ситне, воно ідеально підійде для щільного обіду або вечері. Тому я пропоную вам трохи урізноманітнити своє повсякденне меню і приготувати щось новеньке разом з цим простим рецептом тортеллини з грибами.
- Тортелліні - 250 грам (з будь-якою начинкою )
- Гриби - 800 грам
- Вершки 20-22% - 200 мілілітрів
- Сир з цвіллю - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - За смаком (можна додати топлений жир)
- Зелень сушена - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком