Рецепт Тортелліні з грибами фото

Тортелліні з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете дізнатися, як швидко і без особливих зусиль приготувати відмінне блюдо з італійських тортеллини? Ну що ж, ми допоможемо вам в цьому, і розповімо, як зробити смачні тортеллини з грибами.

Якщо ви ще не знаєте, що таке тортеллини, тоді я вам розповім. Ця страва італійської кухні, щось на зразок наших пельменів, але тільки в Італії їх чомусь прийнято вважати макаронними виробами, так чи інакше, але це блюдо з тіста з начинкою всередині. Ну а оскільки воно продається зараз практично у всіх магазинах, то з'явилося і багато рецептів з його використанням, і зараз я розповім вам, як приготувати тортеллини з грибами. Для цього рецепта підійдуть тортеллини з будь-якою начинкою і, в принципі, будь-які гриби, ну а я готувала зі своїми улюбленими лисичками. Виходить таке блюдо дуже смачне, соковите, ароматне і досить ситне, воно ідеально підійде для щільного обіду або вечері. Тому я пропоную вам трохи урізноманітнити своє повсякденне меню і приготувати щось новеньке разом з цим простим рецептом тортеллини з грибами.

  • Тортелліні - 250 грам (з будь-якою начинкою )
  • Гриби - 800 грам
  • Вершки 20-22% - 200 мілілітрів
  • Сир з цвіллю - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком (можна додати топлений жир)
  • Зелень сушена - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
тортелліні з грибами - фото крок 1
Для початку гриби ретельно промиваємо і очищаємо від сміття, потім викладаємо їх на паперові рушники, щоб видалити зайву вологу.
тортелліні з грибами - фото крок 2
Ставимо на вогонь каструльку з водою, солимо її і відварюємо в ній тортеллини. Гриби викладаємо на суху сковороду і обсмажуємо пару хвилин.
тортелліні з грибами - фото крок 3
Коли з грибів вийде зайва волога, викладаємо на сковороду топлений жир (тут він з додаванням зелені) і наливаємо трохи рослинного масла.
тортелліні з грибами - фото крок 4
Обсмажуємо гриби до повної готовності, в кінці додаємо до них подрібнений часник і сушену зелень.
тортелліні з грибами - фото крок 5
Вливаємо вершки і викладаємо подрібнений сир, перемішуємо і тушкуємо все, поки сир не розплавиться.
тортелліні з грибами - фото крок 6
Коли тортеллини будуть майже готові, відкидаємо їх на друшляк і викладаємо на сковороду в грибний соус, солимо і перчимо все, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 3-5 хвилин. Готову страву розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.

Схожі рецепти