Тортелліні з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це приголомшливе блюдо нагадуємо за зовнішнім виглядом звичайні пельмені, але смак у нього зовсім інший. Ну а щоб відчути різницю давайте просто приготуємо італійські тортеллини з сиром.
Кожній людині час від часу хочеться спробувати щось новеньке, адже їсти кожен день одне і те ж набридає, тому для всіх любителів італійської кухні я представляю цей простий рецепт тортеллини з сиром. На мій погляд, таке блюдо відмінний варіант для ситного обіду або вечері, воно дозволить вам урізноманітнити своє меню і напевно вразить вас своїм відмінним смаком. Для приготування цих маленьких італійських пельменів можуть використовуватися різні начинки, ну а ми зробимо їх з трьома сортами сиру (хоча рикотта насправді не сир, а молочний продукт). Завдяки такій цікавій начинці смак у тортеллини виходить дуже ніжний і вишуканий, так що з цим рецептом приготування тортеллини з сиром ваш звичайний вечеря в сімейному колі буде не гірше ніж в ресторані.
1) Приготування ми почнемо з начинки: Пармезан і твердий сир трьом на дрібній тертці. Викладаємо їх у миску, додаємо рикотту і одне яйце, солимо і перчимо, перемішуємо всі інгредієнти.
2) Тепер приступимо до тесту. Насамперед ми просіваємо борошно гіркою на робочу поверхню, в середині гірки робимо невелике заглиблення і розбиваємо в нього 4 яйця, додаємо трохи солі. З цих інгредієнтів замішуємо густе і еластичне тісто, якщо воно буде надто тугим, то його необхідно розбавити невеликою кількістю оливкової олії. Загортаємо готове тісто в рушник і залишаємо на пів годинки.
3) Після закінчення часу розгортає тісто в тонкий пласт, а потім нарізаємо на невеликі квадратики зі стороною близько 5 см. В середину кожного квадратика кладемо трохи начинки і складаємо його по діагоналі, краю щільно скріплюємо, кінці отриманих прямокутників з'єднуємо один з одним.
4) Тепер наливаємо в каструлю воду, а коли вона закипить, солимо її і викладаємо тортеллини.
5) Поки вони варяться, ми розтоплюємо вершкове масло і перемішуємо його з половиною пучка подрібненого майорану. Коли тортеллини будуть готові, виймаємо їх з каструлі за допомогою шумівки і викладаємо на тарілку, поливаємо вершковим маслом і посипаємо свіжим майораном.
Ну от і все, як ви бачите, складного в цьому рецепті приготування тортеллини з сиром немає нічого, так що зробити це відмінне блюдо не складе великих труднощів.
- Rikotta - 200 грам
- Сир пармезан - 50 грам
- Сир твердий - 50 грам(Легко плавящийся, Наподобие Фонтина)
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Яйце - 5 штук(1 - в начинку, 4 - в тісто)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Майоран - 40-50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1) Приготування ми почнемо з начинки: Пармезан і твердий сир трьом на дрібній тертці. Викладаємо їх у миску, додаємо рикотту і одне яйце, солимо і перчимо, перемішуємо всі інгредієнти.
2) Тепер приступимо до тесту. Насамперед ми просіваємо борошно гіркою на робочу поверхню, в середині гірки робимо невелике заглиблення і розбиваємо в нього 4 яйця, додаємо трохи солі. З цих інгредієнтів замішуємо густе і еластичне тісто, якщо воно буде надто тугим, то його необхідно розбавити невеликою кількістю оливкової олії. Загортаємо готове тісто в рушник і залишаємо на пів годинки.
3) Після закінчення часу розгортає тісто в тонкий пласт, а потім нарізаємо на невеликі квадратики зі стороною близько 5 см. В середину кожного квадратика кладемо трохи начинки і складаємо його по діагоналі, краю щільно скріплюємо, кінці отриманих прямокутників з'єднуємо один з одним.
4) Тепер наливаємо в каструлю воду, а коли вона закипить, солимо її і викладаємо тортеллини.
5) Поки вони варяться, ми розтоплюємо вершкове масло і перемішуємо його з половиною пучка подрібненого майорану. Коли тортеллини будуть готові, виймаємо їх з каструлі за допомогою шумівки і викладаємо на тарілку, поливаємо вершковим маслом і посипаємо свіжим майораном.
Ну от і все, як ви бачите, складного в цьому рецепті приготування тортеллини з сиром немає нічого, так що зробити це відмінне блюдо не складе великих труднощів.