Тортелліні з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Приготування цих маленьких італійських пельменів відніме у вас якийсь час, але повірте мені, кінцевий результат вартий витрачених зусиль, так що не лінуйтеся і зробіть собі відмінний вечеря.
Я не спорю, купити готові тортеллини зараз можна практично в будь-якому магазині, але набагато смачніше буде, якщо ви приготуєте їх самостійно, а щоб вам було легше впоратися з цим завданням, я пропоную вам докладний рецепт тортеллини з м'ясом з фото. Запевнюю вас, приготувати це італійська страва не складніше, ніж пельмені, але ось смак у нього значно краще і цікавіше. Приготувавши тартелліні на вечерю чи обід, ви вже точно здивуєте і порадуєте свою сім'ю, ну а з цим простим рецептом тортеллини з м'ясом весь процес не займе дуже багато часу, оглянутися не встигнете, як на столі будуть диміти смачні і ароматні пельмені.
- Куряче філе - 120 грам
- Шпинат - 80-100 грам
- Шинка - 60 грам
- Яйце - 4 штуки(1 - в начинку, 3 - в тісто )
- Вершки 20% - 300 мілілітрів
- Пармезан тертий - 40 грам
- Печериці - 125 грам
- Петрушка подрібнена - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 300 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком