Смачний рисовий суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для першої страви. Ситний, легкий і смачний суп для всієї родини. Спробуйте рецепт, як приготувати смачний рисовий суп зі свининою. Готується він досить просто і швидко.
Для такого супу краще брати нежирну свинину і без кістки. Якщо готуєте для дітей, то не використовуйте бульйон, який отримали від варіння м'яса. Подавати такий суп можна з зеленню, сметаною або сухариками. Виходить смачно і ситно.
- Свинина - 400 грам
- Мал - 1 Склянка
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка)
- Сіль і перець - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком

1. М'ясо миємо й очищаємо від плівки, нарізаємо невеликими шматочками (чим вони менші, тим швидше воно звариться). Кладемо м'ясо в каструлю і заливаємо холодною водою, відправляємо на вогонь і варимо.

2. Картоплю очищаємо і моєму, нарізаємо невеликим кубиком і відправляємо в каструлю до м'яса через 10-15 хвилин після закипання.

3. Мал промиваємо до прозорої води і відправляємо його в каструлю разом з картоплею. Краще використовуємо не пропарений сорт.

4. Очищаємо цибулю та нарізаємо дрібними кубиками, морква чистимо і тремо на крупній тертці. На сковороду наливаємо соняшникову олію і трохи обсмажуємо овочі.

5. Нарізаємо зелень і відправляємо з піджаркою в каструлю, солимо і перчимо, варимо все кілька хвилин і вимикаємо вогонь. Розливаємо по тарілках і подаємо до столу.