Суп рисовий зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.
У холодну пору їсти гарячі супи потрібно просто обов'язково! Зігріваючий ефект укупі з ситністю повинен бути в раціоні кожного. Для таких випадків потрібно знати кілька хороших рецептів.
Опис приготування:
Запишіть собі, як приготувати суп рисовий зі свининою. Гарне поєднання продуктів подарує вам нові смакові відчуття. Буде чудово, якщо ви використовуєте не звичайний рис, а темний (по типу "рубин"). Тоді буде ще цікавіше. Незвичайною ноткою в страві звучить вино. Якщо готуєте і дітям, то його можна прибрати.
- Мал - 50 грам
- Свинина - 400 грам
- Томати у власному соку - 125 мілілітрів
- Червоне сухе вино - 30 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Суцвіття гвоздики - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Свинину помийте і залийте трьома літрами води. Доведіть до кипіння, зніміть піну. Додайте в бульйон очищену цибулину (з увіткненими в неї гвоздиками) і лавровий лист. Варіть все близько двох годин.
Через цей час дістаньте все з бульйону, а його процідіть. Доведіть ще раз рідину до кипіння.
Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками. Додайте його в бульйон, ще раз все прокип'ятіть.
Всипте промитий рис і варіть суп ще 20 хвилин.
Лук з часником почистіть і наріжте. Обсмажте овочі в олії до м'якості.
Морква почистіть, помийте і натріть на дрібній тертці. Додайте її в сковороду. Готуйте все разом 5 хвилин, помішуючи.
Потім до овочів додайте подрібнені томати. Перемішайте і млоїте ще 3 хвилини.
Влийте в сковороду вино. Випаруйте його на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь і готуйте ще 5 хвилин.
М'ясо подрібніть на шматочки і додайте в бульйон. Додати сіль вир.
Потім внесіть інгредієнти зі сковороди в каструлю і доведіть суп до кипіння. Додайте нарубану зелень.
Вимкніть вогонь, дайте настоятися супу 20 хвилин під кришкою. Смачного!