Рисовий суп для дітей з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Рисовий суп можна їсти не тільки в обід, але і на сніданок. Він дуже корисний і смачний, тому його готують діткам. До складу входять сухофрукти, які багаті вітамінами і мінералами.
Супи з рису і сухофруктів готують у багатьох сім'ях. Однак деякі звикли називати таке блюдо молочною кашею. Воно стане відмінним сніданком, зарядить вас і ваших малюків енергією на весь день. Щоб дізнатися, як приготувати рисовий суп для дітей з курагою, уважно прочитайте цей рецепт.
- Мал - 50 грам
- Вода - 100 грам
- Молоко - 300 грам
- Чорнослив - 300 грам
- Чорнослив - 30 грам
- Вершкове масло - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль, цукор - За смаком
У невелику каструльку всипте промитий рис, залийте водою. Поставте на повільний вогонь і варіть, поки вода не випарується повністю. Поки вариться рис, вимийте і висушіть курагу і чорнослив. Наріжте сухофрукти на невеликі кубики.
Підготовлений чорнослив і курагу викладіть до рису. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, накрийте кришкою. Гасіть рис з сухофруктами п'ять хвилин на самому маленькому вогні, періодично перемішуючи інгредієнти.
Тепер влийте в каструльку молоко. Доведіть його до кипіння, вимкніть вогонь. За смаком додайте в отриманий молочний суп цукор і сіль. Покладіть вершкове масло. Перемішайте всі інгредієнти і подавайте до столу суп, розлив його в тарілки.