Підлива з тушонки
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з тушонки - це прекрасне доповнення до основної страви! Ви можете подати її до страв з картоплі, макаронів, рису і т.Д. - вийде дуже смачно! Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!
Хочу поділитися з вами рецептом приготування підливи з тушонки! подлівной, приготована цим способом, універсальна - вона підійде і ідеально доповнить практично будь-яку страву! Ще один плюс полягає в тому, що вам не доведеться довго стояти біля плити: підлива готується швидко і просто, впорається навіть початківець кулінар. Як приготувати підливу з тушонки? Я розповім про це нижче!
- Консервований - 400 грам
- Суміш заморожених овочів - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо в сковороді на рослинній олії.
2. Моркву чистимо і натираємо на тертці або нарізаємо, як вам більше подобається.
3. Лук теж чистимо і нарізаємо півкільцями.
4. Додаємо моркву і цибулю в сковороду до м'яса, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.
5. Тим часом розводимо томатну пасту водою.
6. Потім додаємо до м'яса розведену томатну пасту, сіль і спеції, перемішуємо. Накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь. tusim 7 хвилин.
7. Далі додаємо суміш овочів. Знову все перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще приблизно 3 хвилини.
8. Перекус готовий! Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!