Білий соус для шаурми
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачну шаурму можна легко і в домашніх умовах. А щоб шаурма була оригінальною і одночасно ніжною на смак, раджу приготувати білий соус для шаурми, результат буде супер!
Сьогодні я поділюся своїм фірязикам рецептом, як приготувати білий соус для шаурми. Ситне блюдо з лаваша люблять дуже багато, і рецептів начинок для нього - тьма тьмуща! З соусами справа йде трохи інакше. Тому я і вирішила виправити цю справу.
- Майонез - 40-50 грам
- Сметана або йогурт - 40-50 грам
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
Підготуйте інгредієнти. Крім білого сметанному соусі ви можете ще додати в шаурму гострий соус (у вигляді аджики). Якщо ви не любитель гостренького, тоді цей крок можете пропустити.
Для начинки шаурми ви можете брати ваші улюблені інгредієнти: від овочів, квашеної капусти і курки, до м'яса, огірочків і корейської моркви.
Отже, сам соус: змішайте майонез зі сметаною. Деякі замість майонезу беруть йогурт. Часник пропустіть через чеснокодавку і додайте до сметані і майонезу.
Отже, сам соус: змішайте майонез зі сметаною. Деякі замість майонезу беруть йогурт. Часник пропустіть через чеснокодавку і додайте до сметані і майонезу.
Sous сіль за смаком, додайте перець, по бажанню.
Зелень (у мене був кріп і петрушка) подрібніть і додайте в соус.
Аджику тримайте окремо, змішувати їх не треба.
Зелень (у мене був кріп і петрушка) подрібніть і додайте в соус.
Аджику тримайте окремо, змішувати їх не треба.
Готовим білим соусом промажьте лаваш, за бажанням можна змастити ще і аджикою.
Викладіть начинку, знову зверху змастіть її білим соусом. І загорніть шаурму щільно.
Подавати до пива в самий раз!
Смачного!
Подавати до пива в самий раз!
Смачного!