Рецепт Білий соус для шаурми фото

Білий соус для шаурми
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Часник, Лимон
На швидку руку
Соуси, Часниковий соус

Приготувати смачну шаурму можна легко і в домашніх умовах. А щоб шаурма була оригінальною і одночасно ніжною на смак, раджу приготувати білий соус для шаурми, результат буде супер!

Сьогодні я поділюся своїм фірязикам рецептом, як приготувати білий соус для шаурми. Ситне блюдо з лаваша люблять дуже багато, і рецептів начинок для нього - тьма тьмуща! З соусами справа йде трохи інакше. Тому я і вирішила виправити цю справу.

  • Майонез - 40-50 грам
  • Сметана або йогурт - 40-50 грам
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
білий соус для шаурми - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Крім білого сметанному соусі ви можете ще додати в шаурму гострий соус (у вигляді аджики). Якщо ви не любитель гостренького, тоді цей крок можете пропустити.
білий соус для шаурми - фото крок 2
Для начинки шаурми ви можете брати ваші улюблені інгредієнти: від овочів, квашеної капусти і курки, до м'яса, огірочків і корейської моркви.
Отже, сам соус: змішайте майонез зі сметаною. Деякі замість майонезу беруть йогурт. Часник пропустіть через чеснокодавку і додайте до сметані і майонезу.
білий соус для шаурми - фото крок 3
Sous сіль за смаком, додайте перець, по бажанню.
Зелень (у мене був кріп і петрушка) подрібніть і додайте в соус.
Аджику тримайте окремо, змішувати їх не треба.
білий соус для шаурми - фото крок 4
Готовим білим соусом промажьте лаваш, за бажанням можна змастити ще і аджикою.
білий соус для шаурми - фото крок 5
Викладіть начинку, знову зверху змастіть її білим соусом. І загорніть шаурму щільно.
Подавати до пива в самий раз!
Смачного!

Схожі рецепти