Підлива з свинини зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне свиняче м'ясо в оксамитової підливі зі сметани - насолода вашому шлунку. Ділюся своїм фірязикам рецептом підливи зі свинини зі сметаною!
Ця страва підходить практично до будь-якого гарніру. А ніжна підлива додає м'ясу особливого смаку і ніколи не залишається на тарілках. Простий рецепт приготування підливи зі свинини зі сметаною користується великою популярністю. Поділюся своїм рецептом приготування цього смачного страви:
1. М'ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до злегка золотистої скоринки на сковороді на рослинному маслі.
2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, додаємо до м'яса і обсмажуємо хвилин 10.
3. Додаємо на сковороду до м'яса і цибулі воду і сіль зі спеціями. Тушкуємо до напівготовності.
4. Розводимо борошно водою, додаємо сметану і виливаємо соус до м'яса. Тушкуємо до готовності.
Власне, от і все. Смачного!
- Свинина - 400 грам
- Крем - 200 грам
- Цибуля - 1 штука (велика)
- Борошно - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Спеції - 2-3 Щепоток (чорний перець, сухі трави)
1. М'ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до злегка золотистої скоринки на сковороді на рослинному маслі.
2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, додаємо до м'яса і обсмажуємо хвилин 10.
3. Додаємо на сковороду до м'яса і цибулі воду і сіль зі спеціями. Тушкуємо до напівготовності.
4. Розводимо борошно водою, додаємо сметану і виливаємо соус до м'яса. Тушкуємо до готовності.
Власне, от і все. Смачного!