Рецепт Підлива з свинини зі сметаною фото

Підлива з свинини зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Обід на швидку руку
Гарячі страви

Ніжне свиняче м'ясо в оксамитової підливі зі сметани - насолода вашому шлунку. Ділюся своїм фірязикам рецептом підливи зі свинини зі сметаною!

Ця страва підходить практично до будь-якого гарніру. А ніжна підлива додає м'ясу особливого смаку і ніколи не залишається на тарілках. Простий рецепт приготування підливи зі свинини зі сметаною користується великою популярністю. Поділюся своїм рецептом приготування цього смачного страви:

1. М'ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до злегка золотистої скоринки на сковороді на рослинному маслі.

2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, додаємо до м'яса і обсмажуємо хвилин 10.

3. Додаємо на сковороду до м'яса і цибулі воду і сіль зі спеціями. Тушкуємо до напівготовності.

4. Розводимо борошно водою, додаємо сметану і виливаємо соус до м'яса. Тушкуємо до готовності.

Власне, от і все. Смачного!

  • Свинина - 400 грам
  • Крем - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука (велика)
  • Борошно - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Спеції - 2-3 Щепоток (чорний перець, сухі трави)
Ця страва підходить практично до будь-якого гарніру. А ніжна підлива додає м'ясу особливого смаку і ніколи не залишається на тарілках. Простий рецепт приготування підливи зі свинини зі сметаною користується великою популярністю. Поділюся своїм рецептом приготування цього смачного страви:

1. М'ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до злегка золотистої скоринки на сковороді на рослинному маслі.

2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, додаємо до м'яса і обсмажуємо хвилин 10.

3. Додаємо на сковороду до м'яса і цибулі воду і сіль зі спеціями. Тушкуємо до напівготовності.

4. Розводимо борошно водою, додаємо сметану і виливаємо соус до м'яса. Тушкуємо до готовності.

Власне, от і все. Смачного!

Схожі рецепти