Панкейкі на кислому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати панкейкі на кислому молоці? Дуже просто, а точніше - практично також, як і на звичайному. За смаком вони трохи відрізняються, але виходять не менш смачними і ніжними. Дивіться рецепт!
Для приготування панкейк знадобиться добре кисле молоко. З'єднайте продукти в певній послідовності, смажте на сухий антипригарной або борошна сковороді. Хай щастить!
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кисле молоко - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
Підготуйте продукти для панкейк. Молоко повинно бути добре скислим, інакше потрібно додати трохи оцту.
З'єднайте яйця з цукром, міксером збийте масу на максимальних обертах до посветления.
Має вийти ось так.
Влийте кисле молоко і масло оливкове. Міксером з'єднайте.
Змішайте пшеничне борошно з содою. Просійте і введіть в тісто. Міксером з'єднайте масу до однорідного стану, щоб не було борошняних грудочок.
Тісто для смаження готове. Нагрійте антипригарним сковороду. Для панкейк потрібна суха сковорода, без жиру.
Зробіть маленький вогонь. Столовою ложкою наливайте тісто, смажте панкейкі. Потім лопаткою переверніть і обсмажте іншу сторону.
Панкейкі готові! приємного!