Рецепт Панкейкі на кислому молоці і ряжанка фото

Панкейкі на кислому молоці і ряжанка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Кисле молоко , Ряжанка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Панкейкі на кислому молоці в даному рецепті готуються з додаванням ряжанки. Такі міні-млинці - відмінний варіант для перекусу або для дитячого полудня. Готуються вони без додавання масла.

Опис приготування:

Панкейкі - найпоширеніша випічка не тільки на території США і Канади, але і по всьому світу. Але прийшов рецепт цих міні-млинців саме звідти. Вони готуються точно з такого ж тіста, як і на млинці, але в даному випадку з додаванням ряжанки. Саме ряжанка робить їх ніжними і ароматними.

  • Кисле молоко - 150 грам
  • Ряжанка - 100 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Сіль і цукор - За смаком
  • Борошно - 1 склянок (скільки візьме)
панкейкі на кислому молоці і ряжанка - фото крок 1
1. Такі панкейкі з додаванням ряжанки виходять дуже ніжними і ароматними на смак. Розведіть в кислому молоці і ряжанка цукор і воду за смаком, додайте яйце і збийте вінчиком або міксером. Всипати поступово борошно і замішують тісто. За консистенцією воно повинно бути трохи густіше, ніж на млинці.
панкейкі на кислому молоці і ряжанка - фото крок 2
2. Ложкою або невеликим ополоником наливайте на розпечену сковороду тісто і смажте панкейкі на невеликому вогні.
панкейкі на кислому молоці і ряжанка - фото крок 3
3. Коли поверхня стане матовою, перевертайте їх на зворотну сторону за допомогою лопатки. Смажте до того моменту, поки панкейкі стануть рум'яними.
панкейкі на кислому молоці і ряжанка - фото крок 4
4. Коли будете викладати їх на блюдо, обов'язково змащуйте вершковим маслом.
панкейкі на кислому молоці і ряжанка - фото крок 5
5. Полийте їх сметаною, джемом, кленовим сиропом, згущеним молоком або будь-яким топінгом за смаком і подавайте до столу!

Схожі рецепти