Рецепт Баурсаки на кислому молоці фото

Баурсаки на кислому молоці
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Борошно , Молочні продукти , Кисле молоко
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Кисле
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

М'які смачні пончики з тіста на кислому молоці готують в Казахстані. Називається це традиційне казахське страву - баурсаки. Запрошую познайомитися з ним ближче.

Опис приготування:

Готувати такі прості казахські пончики дуже легко. Замісити тісто з усіх інгредієнтів, дайте йому піднятися, потім розділіть на невеликі шматочки. Розігрійте масло для фритюру, і посмажте в ньому шматочки тіста до золотистого кольору. Подайте на стіл замість хліба до будь-яких страв. Смачного!

  • Кисле молоко - 500 мілілітрів
  • Борошно - 2-3 склянок
  • Яйце - 1 штука
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
баурсаки на кислому молоці - фото крок 1
З усіх інгредієнтів замісити тісто. Залиште його на годину підніматися.
баурсаки на кислому молоці - фото крок 2
Потім розділіть тісто, скачайте ковбаски, поріжте їх на порції. Дайте шматочках тесту ще хвилин 15 піднятися.
баурсаки на кислому молоці - фото крок 3
Тим часом розігрійте в каструлі масло для смаження.
баурсаки на кислому молоці - фото крок 4
І киньте в нього шматочки тіста. Перемішайте і обсмажте до золотистого кольору.

Схожі рецепти