Рецепт Баурсаки на молоці фото

Баурсаки на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Baursaki - це дуже смачні булочки, які є візитною карткою казахської кухні. В інтернеті я наткнувся на рецепт приготування Баурсак на молоці, який може скрасити будь-чаювання.

Опис приготування:

На приготування Баурсак на молоці в домашніх умовах йде не менше 3-х годин. Так як баурсаки готуються на дріжджовому тесті, йому потрібен час, щоб піднятися. Далі залишається тільки зліпити з тіста кружечки і обсмажити на рослинному маслі.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 700 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сухі дріжджі - 10 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
баурсаки на молоці - фото крок 1
У миску з теплим спермою додаємо дріжджі і цукор. Перемішуємо дріжджову суміш і залишаємо настоюватися на 15 хвилин.
баурсаки на молоці - фото крок 2
Додаємо в миску з сумішшю борошно. Борошно просіваємо через сито. Заливаємо в миску склянку з водою і розчиненої в ній сіллю.
баурсаки на молоці - фото крок 3
Замішуємо тісто, розбиваємо в нього яйце. Місимо до тих пір, поки тісто не придбає однорідну консистенцію.
баурсаки на молоці - фото крок 4
Ми залишаємо тісто на пару годин підніматися. Через годину приминає його. Тепер тісто готове і його можна ділити на шматочки.
баурсаки на молоці - фото крок 5
Ліпимо з тіста кружечки, залишаємо їх доходити протягом 20 хвилин, після чого опускаємо в сковорідку з рослинним маслом. roza_ker, поки баурсаки не придбають золотистий відтінок.
баурсаки на молоці - фото крок 6
Приблизно так вони і повинні виглядати готовими.

Схожі рецепти