Баурсаки з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже простий рецепт приготування Баурсак з сиру. Рекомендую таку домашню випічку чаю, кава, з варенням, сметаною або медом. Смачно і апетитно!
Опис приготування:
Баурсаки можна готувати по-різному: на дріжджах, з сиром або без нього. Це проста домашня випічка, яку можна подавати з чим завгодно. Для приготування Баурсак з сиру я брала сир НЕ розсипчастий, а брикетиками, він краще підходить для тесту. Дивимося далі рецепт.
- Сир - 400 грам
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 0.5 L
Підготуйте інгредієнти.
Приготуйте тісто. Для цього змішайте цукор, сіль, сметану і соду.
Додайте яйця, перемішайте.
Потім додайте сир, знову перемішайте.
Потім просійте і додайте борошно. Тісто має бути густим, щоб можна було скачати"ковбаску" .
"Ковбаску" потім поріжте на довгасті шматочки.
Вливаємо олію на сковороду і смажимо баурсаки до золотистого кольору.
Потім дайте зайвому жиру стекти.
Подавати готові баурсаки з сиру можете з варенням або сметаною до чаю. Смачного!