Дієтичне рагу з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Літо, ах літо! Пора свіжих домашніх овочів. У кожного будинку або на дачі на грядці знайдеться місце кабачкам і помідорів. Я пропоную приготувати смачну дієтичне рагу з домашніх кабачків і помідорів.
Хто сказав, що ситне і смачне рагу має бути тільки з картоплею? Мені дуже подобається варіант, як приготувати дієтичне рагу з кабачків з помідорами і цибулею. Блюдо виходить просто неймовірно смачним, при цьому і корисним, адже для його приготування не використовується ні грама масла, а всі продукти натуральні. Ця страва по-справжньому літнє, готую його з кінця травня, коли вже є молоді кабачки, і аж до самого кінця літа. Багато готують рагу з кабачків без томатного соку, використовуючи тільки свіжі або консервовані помідори, але методом проб і помилок я виробила саме такий ідеальний рецепт для себе, в якому присутній чудове поєднання чарівного аромату молодого помідора і легка кислинка томатного соку.
- Кабачок молодий - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Томатний сік - 150 грам
- Сіль повареная - 1 щіпка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука