Гарніри - рецепти від домашніх кухарів

Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста

Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиційну тушковану квашену капусту. Блюдо дуже пр...

читати далі
«Айдахо» картопля

«Айдахо» картопля

Дуже популярне і смачне блюдо — картопелька «Айдахо». Приготувати таку страву не важко, навіть якщо ви початківець кулінар або дуже рідко готуєте. дотримуйтесь рецептом! опис приготування: Картопля не очищайте від шкірки, а гарненько вимийте. Можете розрізати навпіл або на 4-8 частин, в залежн...

читати далі
Салат Алу ачар

Салат Алу ачар

повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. ось, як приготувати "; Алу ачар ";, гострий картопляний салат. готуємо разом! опис приготування: Рецепт цієї страви стане приємним різноманітністю в вашому повсякденному і святк...

читати далі
Арабський гарнір з овочів

Арабський гарнір з овочів

Арабська гарнір з овочів — дуже навіть цікавий і заслуговує вашої уваги. Перший раз я спробувала на якомусь святі овочі з лоточка. Смак мені дуже сподобався, виявилося, що це гарнір! опис приготування: Арабська гарнір з овочів можна вважати просто овочевим салатом. Заправляється він гострим со...

читати далі
Артишок гриль

Артишок гриль

Запечені на грилі артишоки — чудовий гарнір до приготовленого аналогічним способом м'яса. А якщо ще й хороший соус подати — взагалі пальчики оближеш. Отже, опосередкованого рецептором на грилі артишок! опис приготування: У приготуванні артишоків немає нічого складного. Слід спробувати приготув...

читати далі
Артишоки в духовці

Артишоки в духовці

Мій перший рецепт, по якому я приготувала артишоки, був саме цей, яким охоче ділюся з вами. Артишоки в духовці подаються з соусом з натурального йогурту. Читайте рецепт і все дізнаєтеся опис приготування: Артишоки в духовці набувають незвичайний смак. На мою думку, вони набагато смачніше варен...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець...

читати далі
Баклажани, фаршировані овочами

Баклажани, фаршировані овочами

Вперше фаршировані баклажани я спробувала, коли була в Вірменії, вони мені так сподобалися, що я все-таки витрусила рецепт приготування. опис приготування: баклажан — це ще один чудовий овоч, так що не пропустіть можливість дізнатися, як приготувати баклажани, фаршировані овочами. баклажан— ...

читати далі
Баклажани смажені з цибулею

Баклажани смажені з цибулею

Просте в приготування блюдо. Закуска виходить соковитою і приємною на смак. Доповніть блюдо улюбленими спеціями і травами і воно перетвориться. опис приготування: Баклажани і цибулю наріжте кубиками і обсмажте в олії, додавши спеції. баклажан— 1 штука цибулина— 1 штука(велика) зелень— 1 пучо...

читати далі
Баклажани смажені

Баклажани смажені

Баклажани не так давно увійшли в сімейне меню. Бабуся і мама чомусь ніколи не вирощували цей овоч в городі, тому я його їла не часто. Але зараз із задоволенням я готую його вдома. опис приготування: Цього разу у мене вийшов простий гарнір, який підходить для багатьох м'ясних страв і птиці. Він...

читати далі
Баклажани на мангалі

Баклажани на мангалі

На природі на додачу до шашликів хочеться і чогось овочевого. Я розповім, як приготувати баклажани на грилі, які прекрасно доповнять ваш пікнік. Доповнимо баклажан шматочками сала, буде смачно! опис приготування: Попередньо перед приготуванням баклажани можна замаринувати в сметані або в оцті,...

читати далі
Баклажани по-іранському

Баклажани по-іранському

Пропоную вам досить незвичайний іранський спосіб приготування баклажанів. Ми будемо гасити їх разом з томатами до стану пюре, в результаті отримаємо дуже смачний гарнір до будь-якого м'яса або риби. опис приготування: Якщо ви любите незвичайні поєднання смаків і екзотичні іноземні страви, то ц...

читати далі
Баклажани з імбиром

Баклажани з імбиром

Овочеве пряна страва з баклажанами в головній ролі. Можна їсти в піст або приготувати його як гарнір. вибирайте самі! опис приготування: Імбир і часник відмінно доповнюють баклажани. Насичений соус в азіатському стилі робить смак страви просто розкішним. Блюдо відмінно підійде в якості легкого...

читати далі
Баклажани з кабачками (овочеве рагу)

Баклажани з кабачками (овочеве рагу)

Привіт всім вегетаріанцям і не тільки Сьогодні я розповім, як приготувати дуже смачне овочеве рагу з баклажанів і кабачків. Блюдо вийде насиченим, ніжним і дуже смачним! приступаємо опис приготування: Таке овочеве рагу сподобається не тільки вегетаріанцям, але і тим людям, які стежать за своєю...

читати далі
Баклажани з помідорами в мультиварці

Баклажани з помідорами в мультиварці

Соковиті і дуже апетитні баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах — прекрасний варіант як основне блюдо, прохолодні напої, так і гарнір до м'яса, наприклад. опис приготування: 1. Спершу підготуйте овочі: очистіть цибулю, вимийте і висушіть баклажани і помідори. баклажани наріжте,...

читати далі
Баклажани в казані

Баклажани в казані

Сталик Ханкішієв - відомий кулінар, фотограф і письменник, який знайомить нас з середньо-азійської кухнею з екранів телевізорів. Найчастіше він пропонує страви в казані. Ось одне з них. опис приготування: Вийшло щось середнє між рагу і ікрою. Ви можете прочитати про те, як приготувати баклажан...

читати далі
Бануш

Бануш

Бануш або Бано — заголовок дужка, різновид мамалиги родом з Західної України. смачно, ситно і можна подавати з різними підливаючи. опис приготування: Ця страва вважається візитною карткою Західної України. За правилами бануш готується на овечих вершках, але, за відсутністю таких, можна приготу...

читати далі
Батат в духовці

Батат в духовці

благословення — це чудовий коренеплід з солодкуватим смаком. Він не такий калорійний, як звичайна картопля, а ще багатий вітаміном A і харчовими волокнами. У цьому рецепті я покажу найпростіший і смачний спосіб, як приготувати батат в духовці. Ми будемо запікати його в шкірці до м'якості. Peçyonı...

читати далі
Біла квасоля в томатному соусі

Біла квасоля в томатному соусі

Цей рецепт розповість вам, як приготувати білу квасолю в томатному соусі. Я впевнена, що ви оціните це блюдо гідно! Приготуйте її на обід або на вечерю для своєї сім'ї, буде ситно. опис приготування: При всій удаваній складності приготування цієї страви, насправді воно не вимагає особливих зус...

читати далі
Брюссельська капуста «грата»

Брюссельська капуста «грата»

Поняття "; Гратен" — це не конкретне блюдо, а цілий ряд рецептів. Їх відмінна риса — апетитна скоринка після запікання. Та же запеканка, тільки більш вишукана. Давайте приготуємо її разом! опис приготування: Сьогодні я пропоную Вам дізнатися, як приготувати брюссельську капусту "; Гратен ";. В...

читати далі